A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
2
Bronzérem
2
HUNMagyarország
14:00VízilabdaMagyarország-Ausztrália
HUNMagyarország
16:00KézilabdaMagyarország-Franciaország
NyílNyíl

Ben Affleck nagyon megváltozott a szakítás után - fotó

Affleck, Lopez
Ben Affleck és Jennifer Lopez még együtt
Fotó: AFP
Vágólapra másolva!
Ben Affleck a külsejét is megváltoztatta, miután szakítottak Jennifer Lopezzel. Nézze meg egy friss fotóját!
Vágólapra másolva!

A válófélben lévő Ben Affleck második, harmadik fiatalkorát éli, legalábbis úgy tűnik a friss lesifotó alapján, amelyet a People magazin készített róla. Augusztus 3-án Los Angelesben kapták le a motorral érkező színészt, aki a képen felnyírt mohikánfrizurával (illetve annak szolidabb változatával, faux hawk fazonnal), napszemüvegben, bőrdzsekiben, Red Hot Chili Peppers-pólóban látható, leginkább talán a Taxisofőr főhősére emlékeztet. Nézze meg!

Így változott meg Ben Affleck a Jennifer Lopezzel való szakítás után:

Mi a helyzet a házasságával?

Ben Affleck mostanában főleg a magánéletével került a lapokba, Jennifer Lopezzel való viharos házassága ugyanis, úgy tűnik, végleg tönkrement – bár sok mindent nem kommunikáltak hivatalosan.

Annyi biztos, hogy Ben Affleck már új villát vett magának Los Angelesben, miközben a Jennifer Lopezzel közösen vásárolt álomotthonukat épp árulják. Hónapok óta nem élnek már együtt egyébként, sokáig azonban tagadták, hogy gond lenne a házasságukkal.

Miután több eseményen megjelent egyedül, Jennifer Lopez már az 55. születésnapjára, A Bridgerton család ihlette nagyszabású partira sem hívta meg a férjét, sőt a második házassági évfordulójukat is külön, az Egyesült Államok két partján töltötték.  

Jennifer Lopez bosszút állna

Korábban arról is nyilatkozott egy ismerősük, hogy Jennifer Lopez bosszút állna Ben Afflecken a válás során, rengeteg pénzt elperelne tőle. Az informátor szerint az énekesnő a színész 150 millió dolláros vagyonának a felére, vagyis 75 millió dollárra (nagyjából 27 milliárd forintra) pályázik – miközben az ő saját vagyonát 400 millió dollárra becsülik.

"Az egyik kevéssé ismert titok, hogy Jennifer fizette a házassági kiadások nagy részét, és most úgy érzi, hogy a férfi tartozik neki. Összeszámolja a magánrepülőgép számláit, a hoteleket és az étkezéseket, a ruhákat, a kávézásokat, a benzint. A magas megélhetési költségeket az ő pénzéből fizették. Ő fizette az oroszlánrészét annak a 60 millió dolláros villának is, amit megvettek. Ben nagyon sok pénzt vett ki belőle, legalábbis ezt állítja" – mondta a bennfentes júliusban.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!