Botrányosan viselkedik Ryan Reynolds felesége

Blake Lively
Vágólapra másolva!
Ryan Reynolds feleségének a megítélése igencsak negatív irányt vett az elmúlt napokban. Blake Lively több interjúban is botrányosan viselkedett, és megalázta a riportereket.
Vágólapra másolva!

Nemrég mutatták be Ryan Reynolds feleségének, Blake Livelynek a legújabb filmjét, melynek címe, Velünk véget ér. Azonban a film forgatása és a színésznő körül már most hatalmas a botrány. 

Blake Lively körül mostanában több botrány is történt
Blake Lively körül mostanában több botrány is történt
Fotó: Blake Lively/Instagram

Pár nappal ezelőtt nyilvánosságra került egy 10 évvel ezelőtti felvétel, melyen Kjersti Flaa beszélgetett Blake Livelyvel. Az újságíró gratulált Blake Livelynak, aki akkor várandós volt, és azt mondta neki, hogy „Gratulálok a kis pocakodhoz!”. Erre a színésznő igencsak furcsán reagálta vissza, hogy : „Én is gratulálok a kis pocakodhoz!” A riporter élete legrosszabb interjújaként emlékezett vissza a történtekre, és bevallotta, hogy az eset után már félt hírességekkel beszélgetni, sőt már a visszavonulását fontolgatta. Többen azt gondolják, hogy Ryan Reynolds felesége nem viselkedett szépen, ugyanis Kjersti Flaa akkor még nem hozta nyilvánosságra a terhességét, ezzel pedig megalázó helyzetbe hozta őt.

Blake Lively megalázta a terhes nőket

Nemrég azonban előkerült még egy 2014-es beszélgetés, melyen AJ Calloway riporterrel beszélgetett a színésznő. 

A férfi megkérdezte a sztártól, hogy érzi magát, aki éppen akkor az első gyermekével volt terhes. AJ Calloway beszélgetés közben elmesélte a saját történetét is, miszerint az ő felesége is babát vár, és gyakran kell a lábát masszírozni. Erre azonban Blake Lively szokatlanul reagált. Szerinte a nő csak kihasználja a férfit. Hangsúlyozta, hogy a terhes nők gyakran eltúlozzák a tüneteket, és hazudnak - osztotta meg a Daily Mail. 

"Abszolút kihasznál téged. Nincs erre semmi szükség, csak kihasználja a terhességét, hogy megtedd neki, amit kér. Ez egy nagy hazugság! 

A terhesség tényleg arra jó, ha csokifagyit kérsz éjfélkor, akkor teljesítsék a kívánságodat

 - mondta.

Hozzátette, hogy a riporter is egy balek, és nincs olyan, hogy egy kismama kívánós a terhessége alatt. 

Miután a videó nyilvánosságra került, több kommentelő is egyetértett abban, hogy a színésznő el van kényeztetve, és lenéz másokat.

"Vannak, akik több mint 40 órát dolgoznak egy héten, nem engedhetik meg maguknak azt a luxust, hogy végigpihenjék a 9 hónapot" - írta egy néző. 

„Persze, hiszen ő el van kényeztetve, luxuséletet él, biztosan nem fájt a lába" - jegyezte meg egy másik. 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!