A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
5
Ezüstérem
6
Bronzérem
5
HUNCsipes Tamara | Gazsó Alida Dóra
13:00Kajak-kenuKajak 500m döntő A
HUNMuszukajev Iszmail
13:00BirkózásIszmail Muszukajev-Haji Aliyev
HUNMagyarország
14:00VízilabdaHungary-Italy
NyílNyíl

Semmit nem vett a nyitott blézer alá Ryan Reynolds felesége, így mutogatta meztelen melleit - képek

Blake Lively és Ryan Reynolds
Vágólapra másolva!
Ryan Reynolds felesége ismét merész szettben érkezett legújabb filmje premierjére.
Vágólapra másolva!

Nemrég még férjét támogatta annak új filmje forgatásában, amikor Magyarországra érkeztek a négy gyerekükkel, majd a Deadpool&Rozsomák című új Marvel-film miatt szintén Ryan Reynolds került előtérbe. Mindeközben érkezik felesége, Blake Lively új filmje is, mely az It Ends With Us - Velünk véget ér címet viseli. 

A film egy romantikus dráma, amelyet Justin Baldoni rendezett Christy Hall forgatókönyve alapján, Colleen Hoover azonos című, 2016-os regénye alapján. A film főszereplője Blake Lively, Baldoni, Brandon Sklenar, Jenny Slate és Hasan Minhaj, és Isabela Ferrer. Az utóbbi színésznő alakítja majd Lively fiatalkori énjét, Lily Bloom karakterét a történetben. Lively új filmje Magyarországon augusztus 15-től kerül a mozikba.

A filmet már számos helyen promotálják, így érkezett a két színésznő Londonba, ahol Livelyt igencsak meglepte az időjárás Londonban, hiszen a megszokottnál melegebb idő volt. A négygyerekes édesanya elképesztő formában van, ezért nem is fél megmutatni sosem csodás alakját, amivel mindig elkápráztatja az embereket. Remek stílusérzékével mindig kifogástalan szetteket választ, legutóbb egy fehér nadrágkosztümöt viselt, azonban a nyitott blézer alá nem vett fel semmit, még melltartót sem, így mutatta meg meztelen melleit - írja az Entertainment Tonight.

A képek között lapozhat:

Blake Lively és Ryan Reynolds gyerekei is színészkednek

A Deadpool-filmek folytatása, az X-Men világával vegyített Deadpool & Rozsomák igazi családi vállalkozás lett az egyik címszereplő, Ryan Reynolds számára, hisz ismert felesége, Blake Lively mellett mind a négy gyereküket is bevitte a produkcióba.

Ennek kapcsán a színész az Instagramon is megosztott egy hangulatos forgatási fotót, amelyen hétéves lányával, Inezzel láthatók Deadpool-jelmezben – miután a kislány a szuperhős gyerekváltozatát, Kidpoolt alakítja.

Az egyetlen kollégám, akivel vitatkoztam. 

Az emberek azt gondolják, Kidpool a legmocskosabb, de nagyon jó a visszabeszélésben is, és sohasem viszi ki a szemetet" – piszkálta a saját lányát a közös fotó mellett Ryan Reynolds. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!