A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Majdnem belehalt a szülésbe Bódi Csabi felesége

Bódi Csabi és a felesége
Bódi Csabi és a felesége, Gina
Fotó: Instagram/Bódi Csabi
Vágólapra másolva!
Bódi Csabi háromgyerekes édesapa, és annak ellenére szeretne még egy gyereket, hogy a felesége majdnem belehalt a legutóbbi szülésébe.
Vágólapra másolva!

Bódi Csabi főleg a családjáról mesélt egy friss interjúban, azt is elárulta, hogy a felesége, Gina majdnem meghalt 2019-ben, amikor a kislányuk, Lilien született: "A császármetszés után belső vérzés alakult ki nála, és aznap még háromszor kellett újra megoperálni. Senkinek sem kívánom azokat az órákat!" – mondta az énekes a Story magazinnak.

Bódi Csabi ezzel együtt szeretne egyébként még egy gyereket, lehetőleg még egy kislányt, erről így beszélt: "Néhány nappal ezelőtt vallottam be Ginának, hogy nagyon szeretnék még egy kislányt. Tudom, hogy öt éve is idősnek hittem magam az apasághoz, viszont 

annyira imádok lányos apának lenni, hogy ha a jóisten segítene nekünk, én bevállalnék még egy kislányt"

– magyarázta.

Az énekesnek két idősebb fia van, ötéves kislánya viszont hamar a szeme fényévé vált: "a legnagyobb kincse a világon", akit a tenyerén hordoz. A 39. születésnapján tudta meg egyébként, hogy ismét apa lesz, de akkor már idősnek tartotta magát a babázáshoz, pelenkázáshoz, hisz a nagyobbik fia akkor már 18 éves volt.

Nem bánta meg, hogy elvált

A fiú még egy korábbi házasságból született, de Bódi Csabi nemrég arról is beszélt, hogy egyáltalán nem bánta meg a válását: "Sok minden van, amit ma már másképpen csinálnék. Az bánt a legjobban, hogy a szeretteimnek, akik már nem lehetnek velünk, nem mondtam el elégszer, hogy mennyire szeretem őket, mennyire hálás vagyok nekik, és mennyire büszke vagyok rájuk. Nagyon fáj, hogy már nem tudom elmondani nekik. Azt viszont 

egyáltalán nem bánom, hogy elváltam, hiszen akkor sosem találtam volna meg a szerelmemet, Ginát,

és sosem születhetett volna meg Rómeó és Lilien.  Úgy gondolom, azok a boldog emberek, akik megelégszenek azzal, amit kaptak a sorstól, és meglelik benne a boldogságukat" – nyilatkozta júniusban.

A mostani feleségét, Ginát egyébként többször elvette Bódi Csabi, a 25. évfordulójukra pedig újabb, különleges esküvőt tervez – ha kíváncsi a részletekre, ide kattintson!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!