A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
2
Bronzérem
1
HUNMagyarország
21:05VízilabdaMagyarország-Japán
HUNMagyarország
22:03ÚszásSzabad 4 x 200m
NyílNyíl

Elmondta a Dancing with the Stars bombázója, mivel bünteti a férfiakat

Vágólapra másolva!
A táncosnő elmondta, milyen otthon, a kapcsolataiban, amikor nem látják a tévézők.
Vágólapra másolva!

Stana Alexandra több TV2-es műsorban felbukkant már, de nyilván nem sokan tudják, milyen ő a magánéletében, hogyan reagál egy konfliktusra, mennyire hangos egy vita során. "Volt olyanra példa, ha a másik kiabált velem, akkor én is kiabáltam. Viszont ez nem én vagyok. Ilyenkor mindig érzem azt, hogy én egyébként nem szoktam így beszélni, nem szoktam ennyire felemelni a hangom, és ez nekem nem esik jól. 

De szoktam csendben duzzogni. Az borzasztó.

Akkor tényleg a hallgatásommal büntetek. Nekem valószínűleg nehéz a problémákat megbeszélni... Én tudom, hogy nekem kell egy fél nap, egy nap, hogy magamban lenyugszom" - mesélte.

Stana Alexandra
Stana Alexandra 
Fotó:  Csudai Sándor - Origo 

Erről bővebben itt beszélt a csinos táncosnő:

Ugyanebből a beszélgetésből kiderült, hogy Lékai-Kiss Ramóna viszont épp a megbeszélős fajta, aki a konfliktusokról hamar beszélni akar, szeretné megvitatni partnerével, mi miért történt. Férje, Lékai Máté, aki épp Párizsban van, mint a magyar kézilabda-válogatott tagja, egészen más fajta, ő inkább csendben van. A talkshow házigazdája azt is mesélte, hogy egy heves vita után ő éjjel még beszélne a problémáról, de férje gond nélkül elalszik, úgy pedig nehéz diskurálni. 

A cikk folytatódik, lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!