A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
2
Bronzérem
1
HUNMagyarország
14:00KézilabdaSpanyolország-Magyarország
HUNHámori Luca
16:18ÖkölvívásAnna Hamori-Marissa Williamson
HUNKovács Richárd
17:38ÖkölvívásRichard Kovacs-Sofiane Oumiha
HUNMagyarország
21:05VízilabdaMagyarország-Japán
HUNMagyarország
22:03ÚszásSzabad 4 x 200m
NyílNyíl

Egy szál bodyban nosztalgiázik Kiszel Tünde lánya - kép

Inspiráló Nők, Estje, 2023, 5. díjkiosztó, Gála, gálaest, inspiráló, nők, Femcafe, Femcafe.hu
Hunyadi Donatella
Vágólapra másolva!
Újabb merész képpel jelentkezett a közösségi oldalán Hunyadi Donatella.
Vágólapra másolva!

Bár többen is kritizálták már Hunyadi Donatellát a magamutogató viselkedése miatt, ő nem áll le, továbbra is szívesen mutat magáról merészebb felvételeket. A 23 éves lány nemrég ünnepelte a születésnapját, de most támadt igazán nosztalgikus hangulata, ugyanis mutatott magáról egy régebbi szexi fotót is, és kérte követőit, hogy tippeljék meg, hány éves lehetett a fotózás idején.

Anno '97-ben. Viccet félretéve, mire tippeltek, hány éves lehettem ezen a képen?

- írta a fotója mellé Hunyadi Donatella, aki egy szál fekete bodyban, törökülésben pózolt a kamerának.

Követői azonban nem igazán adtak választ a kérdésre, hanem bókokkal árasztották el a fiatal lány oldalát, ugyanis szerintük teljesen mindegy hány éves volt, de már akkor is gyönyörű volt.

A fiatal lány már 14 éves kora óta modellkedik, és egyre sikeres a szakmában. Felsőfokú tanulmányait nemrég fejezte be a Zeneakadémián, ugyanis elsősorban az éneklés és a zene foglalkoztatja. A tánctudását a TV2 táncos show-jában, a Dancing with the Starsban mutatta be, majd utána is bizonyította egy Tina Turner emlékére szervezett koncerten, ahol egykori táncpartnerével, Bődi Dénessel léptek fel.

Hunyadinak elsősorban az volt a célja a táncos show-ban, hogy édesanyjától függetlenül is megismerje őt a közönség, szélesebb körben, és ne a naptárdíváról azonosítsák. Úgy tűnik, ez sikerült is neki, hiszen saját követőtábora egyre nagyobb a közösségi oldalán, ő ezt úgy hálálja meg, hogy egyre merészebb fotókat mutat magáról, bár ezzel nem arat mindig osztatlan sikereket.

Egyre többen kritizálják

Nemcsak a szexi képei miatt támadják a 23 éves modellt, de mint az összes többi közszereplőt, így őt is érik kegyetelen kritikák nap mint nap. Hunyadi nemrég egy megrázó interjúban mesélt arról, hogyan tanulta meg kezelni a rosszindulatú megjegyzéseket.

Nem értettem miért írnak ilyeneket: távol állnak a szemei egymástól, milyen mély a hangja, miért ilyen mély a hangja, milyen az orra

- mesélte a fiatal lány, akit annyira megviselt a sok bántás, hogy majdnem depressziós lett. 

"Nekem is volt, amikor kicsit megingottam ebben az egészben, és majdnem elmentem egy ilyen depressziós irányba. Hála Istennek annyira biztos családi hátterem van, és annyira tartom ezeket az elveket, ezt az értékrendet, hogy ez nem vitt el engem" - magyarázta korábban Hunyadi Donatella, akinek édesanyja is sokat segít abban, hogy fel tudja dolgozni a rosszindulatú kritikákat.

Kiszel, Hunyadi Donatella
Hunyadi Donatella mindig számíthat az édesanyjára
Fotó: Instagram/Kiszel Tünde 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!