A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Fellépett a Szigeten, aztán nem sokkal később már sírva üzent az Instagramon

Bebe Rexha
Vágólapra másolva!
Bebe Rexha albán-amerikai énekesnőt a müncheni reptéren egy biztonsági őr kitiltotta a járatáról - mert albánul beszélt.
Vágólapra másolva!

Bebe Rexha egy héttel ezelőtt hagyta el Budapestet, - ugyanis ő is fellépett a 30. alkalommal megrendezett Sziget fesztiválon-, azonban máris sírva fordult követőihez. A közösségi oldalán megosztotta, hogy Münchenben, a reptéren megalázó élményben volt része. Kiderült, hogy a Lufthansa légitársaság egyik alkalmazottja, egy biztonsági őr megalázta, és mentálisan zaklatta őt.

Az énekesnő sírva mesélte el, hogy mi történt vele
Az énekesnő (Bebe Rexha) sírva mesélte el, hogy mi történt vele
Fotó: Bebe Rexha/Instagram

"Meg lettem fenyegetve, mert azt gondoltam, hogy a biztonsági őr albán, ezért albánul érdeklődtem nála afelől, hogy hol vehetem fel a jegyemet, mire ő eltiltott a járatomtól. 

Ez gyűlölet-bűnözésnek számít, amit azért kellett elszenvednem, mert albán vagyok. Mentálisan bántalmazott engem, hogy azt éreztesse velem, nagyobb hatalom van a kezében, mint ami ténylegesen van. 

Egyetlen női alkalmazott sem jött oda és állt ki mellettem a Lufthansától" - írta az Instagram-történetében az énekesnő, aki teljesen összetört.

Hozzátette, hogy megkérdezte az alkalmazott nevét, azonban a férfi nem akarta azt elárulni. 

A légitársaság egyik sajtóképviselője is megszólalt később az ügyben, aki elmondta, hogy felvették a kapcsolatot az énekesnővel, és részletesen ellenőrzik majd, hogy mi és hogyan történt. 

"Nemzetközi légitársaságként az a dolgunk, hogy embereket és országokat kössünk össze egymással a világ minden tájáról. Utasaink és alkalmazottaink is a világ különböző pontjairól érkeznek hozzánk. Vállalatunk és vállalati kultúránk a sokszínűség és egyenlőség alappillérein nyugszik

. Ennek értelmében nem tűrünk el semmilyen diszkriminatív magatartást 

- nyilatkozta a People magazinnak. 

Az énekesnő nemrég megosztotta, hogy épségben hazajutott, és megköszönte a sok aggódó üzenetet, amit a követőitől kapott. 

Ilyen volt az énekesnő Sziget fesztiválos koncertje

A közönség ovációval fogadta az első produkciót, amit a Me, Myself & I című dalával nyitott meg. Azonban szokatlan volt az énekesnő külseje, alig lehetett ráismerni, ugyanis míg korábban szőke hajjal, addig a színpadon fekete hajjal volt látható. Később kiderült, hogy az egy paróka volt, ami a show része, így mindenkit átvert az énekesnő. Habár Bebe Rexát vékonyan ismerhette meg a közönség, mostanra több mint 14 kilót hízott, ami betegségének tudható be. PCOS-ja van, amivel egyébként nagyon sok nő küzd, és nem is tudnak róla. Rexhát egyébként még a divattervezőik is túl kövérnek találták, ezért a Grammy-díj-átadóra sem akarták öltöztetni. 

A koncertjén viszont előszeretettel hangsúlyozta nőies megjelenését, szűk, fekete ruhában állt a színpadon, ha pedig ez nem lenne elég, a pluszkilói ellenére is a táncosait megszégyenítő mozdulatokat tett, és rázta a fenekét. Történt azonban egy kisebb aki is, ugyanis technikai probléma miatt a Sacrifice című számát újra kellett kezdenie, de ez senkit sem zökkentett ki a hangulatból. 

A koncerten elhangzott többek közt a legújabb dala, az I'm the drama, a nagysikerű Say my name, az I got you, az I'm a mess, vagy a Marin Garixxel közös közös produkciója, az érzelmes In the name of love.

A show-t az egyik legfelkapottabb dalával, az I'm Good (Blue) zárta, amit mindenki üvöltött. A szerzeményt egyébként David Guettával készítette el közösen, a legnagyobb videómegosztón pedig mára már közel 300 millió megtekintésnél jár.

Bebe Rexha először járt Magyarországon és Budapesten, és többször is hangsúlyozta, hogy mennyire lelkes a közönség, valamint azt, hogy milyen jó volt fellépni a Sziget Fesztiválon. 

 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!