A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNMagyarország
12:00Kajak-kenuKajak 500m-páros 1. forduló 4. futam
HUNMagyarország | Magyarország
12:20Kajak-kenuKajak 500m-páros 1. forduló 2. futam
HUNLévai Zoltán
12:20BirkózásZoltan Levai-Burhan Akbudak
HUNMagyarország | Magyarország
12:40Kajak-kenuKajak 500m-páros 1. forduló 4. futam
HUNMagyarország
13:30Kajak-kenuKenu 500m-páros negyeddöntő 2
HUNMagyarország
14:00Kajak-kenuKenu 500m-páros negyeddöntő 2
HUNMagyarország
17:30KézilabdaHungary-Sweden
HUNMagyarország
20:35VízilabdaHungary-USA
NyílNyíl

Így sértegeti a Farm VIP sztárja a Kőgazdag fiatalok szereplőjét

PSG Ogli és Gáspár Zsolti
Közös fotón PSG Ogli és Gáspár Zsolti
Fotó: Instagram/PSG Ogli
Vágólapra másolva!
Nem az első eset, hogy a Farm VIP egykori sztárja, Szabyest belekötne valakibe akarata ellenére. Most PSG Oglit szúrta ki magának.
Vágólapra másolva!

Szabyestet leginkább a Farm VIP legutóbbi évadból ismerhették meg többen, előtte viszont botrányaival hívta fel magára a figyelmet. A TV2 sztárja a csatorna egy másik szereplőjéről beszélt legújabb videójában, amit megosztott a YouTube-on követőivel, azoban egyelőre még válasz nem érkezett a kritikákra.

Szabyest a videót állítólag jó szándékkal készítette, hogy mások ne essenek áldozatul a csalóknak, akik Dubajban vásárolgatnak és ne higyjék el PSG Oglinak az állításait, hogy olcsón jut márkás ruhákhoz, hiszen azok szerinte hamisítványok.

PSG Oglit átverték Dubajban!

- állítja Szabyest, aki arra utal, hogy a Kőgazdag Fiatalok sztárja nemrég Dubajban járt és a Balmain luxusmárka szatyraival pózolt. Szabyest szerint nem kell elhinni a fiúnak, amit mond, hiszen egyáltalán nem eredeti ruhákat vett olcsón, mivel ő utánjárt annak, hogy az ottani bolt csak a liszenszet vásárolta meg, de a brandet nem, ezért csak a logót használhatják. 

A videó nem Ogli ellen irányul, egyszerűen ihletet nyertem a tudatlanságából, nem állítom, hogy „hamis” cuccokkal pózol, de más Balmain nem található sem a Dubai Mallban, sem az Emírségekben.

Ezt az videósorozatomat pont olyan embereknek szánom, akik nem szeretnék, ha hülyét csinálnának belőlük Dubajban" - sértegette PSG Oglit, akit ezzel ostobának nevezett.

Szabyest
Szabyest G.w.M és Gáspár Laci után most a TV2 egy másik műsorának sztárjába kötött bele
Fotó: Szabyest / Instagram

Luxuséletet nagyon könnyű szimulálni, többek között ezt is meg tudom mutatni a videosorozatban,

ami majdnem két hét alatt készült Dubajban, ötcsillagos szállásokon és élményeken, viszont szinte kevesebbért, mint egy balatoni nyaralás - mondta korábban a Borsnak Szabyest.

"Személy szerint undorodom az óriáslogózott designer pólóktól, hiszen ezek pont azoknak készülnek, akik épp, hogy csak összekaparják rá a pénzt, hogy megmutassák, nekik igenis telik rá. A magam részéről minden esetben designer, fashion és egyedi darabokat keresek, logó nélkül. Többek között ezért is megyek évek óta ruhákért az Emírségekbe, na meg a street food sokszínűsége és olcsósága miatt. Szeretek ésszel vásárolni és az ár–érték arányt is figyelembe venni." - magyarázta a Farm VIP egykori sztárja, aki még nem kapott választ PSG Oglitól.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!