A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2

Gelencsér Tímea nem fogja vissza magát, most a bugyiját mutogatja - kép

Vágólapra másolva!
Letolta a szoknyáját, így pózol a legújabb fotóján.
Vágólapra másolva!

A Dancing with the Stars egykori versenyzője a közösségi oldalára tett fel egy szexi képet, melyen letolt szoknyában látható: így mindenki megnézheti a kilógó bugyiját. Gelencsér Tímea nem fogja vissza magát, egyre több szexi képet tett közzé magáról a közösségi oldalán, ahol jelenleg 430 ezren figyelik a bejegyzéseit. "Ma ilyen hangulatban ébredtem" - írta legújabb fotója mellett a modell.

Nemrég volt egy szépészeti beavatkozása

A modell nemrég személyesen, egy rövid videóban elmesélte, hogy ő is csatlakozik azon magyar sztárok táborához, akik kés alá fekszenek egy szépészeti beavatkozás miatt. "Leparkoltam egy klinika előtt. Megyek be Zsolthoz. Izgulok egy kicsit, bár nem kellene, mert nála soha semmi nem fáj.  Azonban mégis csak egy apró beavatkozásra megyek, úgyhogy van bennem egy kis egészséges izgalom. Nyugi, nem kell nagy dologra gondolni. Még ma a lábamon távozni fogok, szóval egyáltalán nem olyan nagy dolog, de mégis csak na...

Megyek kés alá feküdni!

- mesélte izgatottan a korlátozott ideig megtekinthető videóban. A modell akkor hozzátette a kíváncsi követők kedvéért, hogy nemsokára arról is beszámol, hogy milyen szépészeti beavatkozást csináltatott meg magán.

Kiderült, pontosan milyen műtétje is volt

Nemrég az is kiderült, hogy pontosan milyen beavatkozáson esett át a Damcing with the Stars egykori versenyzője, amiről szintén saját maga számolt be. 

"Sziasztok! Én már végeztem is. Összesen 20 percet voltam a műtőben, és ezalatt Zsolt levett öt anyajegyet. Hála istennek nem kellett varrni, hanem leégette, ami azért nagyon jó, mert nem hagy nyomot, sokkal kevésbé látszik, mint egy varrott seb. 

Nagyon érett már ez, ugyanis zavartak is, nagyok is voltak, ki is álltak, állandóan belekaptam, és a naptól is féltettem őket.

Elküldik majd őket szövettanra is" - részletezte az egykori szépségkirálynő, aki szemmel láthatóan nagyon jól érzi magát a bőrében, amit egyre gyakrabban mutogat.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!