A Hooligans népszerű tagja elköttette magát

Kiss Endi, a Hooligans dobosa
Vágólapra másolva!
Kiss Endinek négy gyereke született három különböző édesanyától. A Hooligans sztárja saját bevallása szerint boldog édesapa, azonban ötödik gyereke már nem lesz, mert elköttette magát.
Vágólapra másolva!

A Hooligans dobosa, Kiss Endi négy gyermek boldog édesapja, és habár mindig szeretett volna babát, még ő is sokszor megdöbben azon, hogy több gyereke van, ráadásul majdnem mind különböző anyától. A legfiatalabb Kiss Alba, aki 2023. október 12-én jött világra. 

A Hoolingans sztárja és gyerekei
A Hooligans sztárja és gyerekei
Fotó: Kiss Endi/Instagram

"Soha nem volt kérdés, hogy egyszer majd lesz gyermekem, de ha teljesen őszinte akarok lenni, azért arra nem számítottam, hogy három anyától négy lányom lesz. 

Mindig be is pánikoltam, amikor kiderült, hogy a párom terhes.

De nem bánom, hogy így alakult, sőt! Rajongok értük, aktívan részt veszek a nagyobbak életében is, nagyon jó a kapcsolatom az anyukájukkal. Bodza, Kiara és Larissza nálam is itthon vannak, én nem vasárnapi apuka vagyok! Nekünk ez így jó: hozom-viszem őket iskolából, edzésről, együtt sportolunk, együtt meditálunk" - fogalmazott a Hooligans sztárja. 

Elárulta, hogy nemrég Spanyolországban nyaralt együtt három lányával. Mindent megtesz a gyerekeiért, akik tudják, hogy vele mindenről tudnak beszélgetni, és szerencsésnek érzi magát, amiért gyerekei édestestvérként tekintenek egymásra.

Habár Kiss Endinek több hosszú kapcsolata volt, egyszer sem házasodott meg, aminek nyomós oka volt. 

Nálam alap, hogy nem lesz esküvő, és szerencsére így álltak hozzá a csajaim is. 

Így emiatt sosem volt követelőzés, szájhúzás, nem árultam zsákbamacskát. Egyébként meghajolok a nők előtt, a mostani és a volt csajaim előtt, mert nem vagyok egy túl jó gyerek, de mindig őszinte" - részletezte. 

Hozzátette, hogy a gyerekei édesanyjai is jóban vannak egymással, mindenki elfogadta ezt a helyzetet, és ezért a szülinapokat, ünnepeket mind együtt tudják békében ünnepelni.

A Hooligans dobosa nem akar már gyereket

Kislánya érkezésekor ugyan hatalmas bulit tartott, úgy érzi, hogy a vadabb korszaknak már vége, a gyerekei sokkal fontosabbak. Azonban ötödik lánya már nem lesz. 

A viccet félretéve, tényleg visszavettem a bulizásból, ami nálam nagy szó: örök bulizásra születtem. De a gyerekeim fontosabbak! Sokáig akarok élni; így is, ha belegondolsz, hetvenkét éves leszek, amikor Alba tizennyolc! Mondjuk, több lányom már biztosan nem lesz, elköttetem magam" - hangsúlyozta a hot! magazinnak.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!