A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
3

"Nyugodj békében, Lali király!" - így búcsúznak a magyar sztárok Boros Lajostól

Boros Lajos
Vágólapra másolva!
Boros Lajos életének 78. életévében, ma, augusztus 8-án meghalt. Ő volt a rádiózás úttörőjének egyik fontos alakja, akiről rengeteg magyar sztár is megemlékezett.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, 2024. augusztus 8-án, csütörtökön délután életének 78-ik évében, hosszas betegség után meghalt Boros Lajos, gitáros-énekes, műsorvezető, a magyarországi reggeli rádiózás úttörője, A Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztje címmel kitüntetett művész, melyet a családja tudatott az MTI-vel.

A Magyar Filmadatbázis honlapján elérhető életrajz szerint Boros Lajos 1947. április 12-én született Budapesten. A Kandó Kálmán Villamosipari Főiskolán diplomázott 1970-ben. 1972-ben énekes-gitáros kategóriában megnyerte a Ki mit tud? című vetélkedőt. 1999 és 2009 között a Sláger Rádió Bumeráng című műsorát vezette, 2010 és 2012 között a Neo FM, majd a Music FM reggeli műsorának frontembere volt.

A legtöbben az 1999-től elindult Bumerángból emlékeznek rá, Bochkor Gáborral és Voga Jánossal ikonikus triót alkottak 12 éven át.

Felesége, és három fia gyászolja.

Nemcsak a rajongók, hanem a magyar sztárokat is mélyen lesújtotta Boros Lajos halála. A műsorvezetőről többen megemlékeztek a közösségi oldalakon, aki a hazai rádiózás egyik ikonikus alakja volt. 

"Borzasztóan sajnálom, hogy ma búcsút kell vennünk Boros Lajostól, akit a reggeli rádiózás egyik úttörőjeként sokan hallgattunk. 

Sokszor csaltál mosolyt az arcunkra, köszönök minden vidám percet, amivel szebbé tetted a reggeleinket. 

Nyugodj békében, Lali király!" - írta az Instagram-oldalán Pordán Petra rádiós műsorvezető.

Remélem, fent is olyan sokat nevetsz majd, mint itt...

Köszi mindent Lali - osztotta meg Sebestyén Balázs az Instagram-történetében. 

Isten veled Lajos!  

- írta Instagram-oldalára egykori társa, Bochkor Gábor.

Nyugodj békében Lajos! És kösz az inspirációt, nélküled mi sem váltunk volna azzá, akik lettünk! 

- fűzte hozzá Vadon János. 

"Először a szatírok együttes fellépését láttam vele - egyedül volt. Tévesen szatyroknak olvastuk a kiírást. Nagyon tetszett. Akkor még eléggé fiatal volt. 

Béke legyen a lelkével 

- idézett fel egy régi pillanatot Csides Katalin pszichológus a rádiósról. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!