A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
2
Bronzérem
1
HUNKovács Richárd
17:38ÖkölvívásRichard Kovacs-Sofiane Oumiha
HUNMagyarország
21:05VízilabdaMagyarország-Japán
HUNMagyarország
22:03ÚszásSzabad 4 x 200m
NyílNyíl

Nem érdekli, hogy körözik, épp plasztikáztat a gigamellű topmodell

Katie Price
Fotó: Instagram
Vágólapra másolva!
A brit rendőrség által körözött Katie Price Törökországban bukkant fel.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, letartóztatási parancsot adtak ki a korábban Jordan néven ismert brit topmodell, Katie Price ellen, miután nem jelent meg a bíróságon a fizetésképtelenségi eljárásával kapcsolatos meghallgatáson.

A modell a távolmaradásról nem is értesítette a bíróságot, ráadásul az ügyét vizsgáló bírónő, Catherine Burton szerint "irreleváns" okból nem jelent meg: valószínűleg épp Törökországban van, legalábbis egy hamar eltüntetett Instagram-sztorija erre utalt.

Folytatnom kell a munkámat, hogy eleget tegyek ezeknek a csődeljárással kapcsolatos behajtásoknak,

ami most minden, amivel próbálkozom" – üzente Katie Price egy másik Instagram-sztoriban, majd tényleg Törökországban bukkant fel.

Kérdés, hogy a modell mit értett a munkája folytatása alatt, hisz a Mirror friss képein épp egy 10 ezer fontos, nagyjából 4,7 millió forintos plasztikai műtétre készült, az arcát csináltatja meg – vagy netán átszabatja, hogy ne ismerjék fel a rendőrök?

Már 2019-ben csődöt jelentett

Katie Price először 2019-ben jelentett csődöt: akkor már 3,2 millió fonttal, nagyjából másfél milliárd forinttal tartozott több hitelezőnek, és a később megállapított törlesztőrészletet (havi 12 ezer fontot) sem tudta fizetni, legalábbis azt állította – idén márciusra pedig már 762 ezer fontnyi számlatartozást halmozott fel, így ismét kénytelen volt csődöt jelenteni.

A bíróság már februárban arra kötelezte, hogy az OnlyFansről származó jövedelmének 40 százalékát a következő három évben az adósságai törlesztésére fordítsa, ezzel kapcsolatban is zajlik a jelenlegi vizsgálat.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!