A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

A királyi család egyre jobban gyűlöli Meghan Markle-t és Harry herceget

Harry herceg, Meghan Markle
Vágólapra másolva!
Már úgy tűnt, hogy rendeződik a viszony a királyi család, valamint Harry herceg és Meghan Markle között, azonban egy utazás csak rontott a kapcsolatukon. A királyi család két tagja, Vilmos herceg és III. Károly király dühösebbek, mint valaha.
Vágólapra másolva!

Harry herceg és Meghan Markle ismét kivívta a királyi család ellenszenvét. Már korábban is kiderült, hogy a pár nigériai utazása csak rontott III. Károly király és fia kapcsolatán, ráadásul Vilmos herceg is teljesen felháborodott, és eltökélte, hogy megtalálja a módját, hogy a jövőben megakadályozza a hasonló utazásokat.

A királyi család tagjai
Királyi család
Fotó: Instagram.com/theroyalfamily/

Az uralkodó és nagyobbik fia a továbbiakban is ellenzik, hogy Meghan és Harry a brit királyi családot képviseljék, így legutóbb sem örültek, mikor Sussexék bejelentették, hogy ismét körútra indulnak, ezúttal pedig Kolumbia a cél.

Az biztos, hogy Bogotába és a tengerparti területekre látogatnak majd, a hivatalos meghívót pedig az ország alelnöke, az egyenlőségért és méltányosságért felelős minisztere, Francia Marquez küldte nekik. A körúton a pár a királyi családot képviselik, ami egy szakértő szerint nemcsak nevetséges, de hamis is, ugyanis 2020-ban mondtak le a királyi kötelezettségükről. Ezért pedig csak még jobban gyűlöl őket a királyi család.

Károly király és Vilmos herceg gyakorlati kérdése az, hogyan reagáljanak, amivel nem áll fenn annak a veszélye, hogy tovább rontják a helyzetet. 

Vilmos nyilatkozatot szeretne kiadni, amelyben mindenkit emlékeztet arra, hogy Meghan és Harry kolumbiai körútja nem hivatalos, nem hagyták jóvá, de az apja, Károly király szilárdan hisz abban, hogy a csend a legjobb válasz 

- osztotta meg észrevételeit Tom Quinn, királyi szakértő. 

A királyi család egyre dühösebb

Úgy véli, hogy Vilmos herceg dühösebb, mint valaha, és fél, hogy a királyi családot Harry herceg és Meghan Markle viselkedése alapján ítélik majd meg.

"Károly király és Vilmos herceg nem tudja megállítani a körutat, de dühösek, hogy Meghan és Harry beleegyeztek, hogy feladják a királyi szerepkörüket, ismét felbontották az egyezséget, és megpróbálják pénzre váltani a királyi státuszukat, miután nem tudták sikerrel működtetni a korábbi vállalkozásaikat" - részletezte a Mirrornak adott interjúban.

Hozzátette, hogy egyre kevesebb esélyt lát arra, hogy Harry herceg és Meghan Markle, valamint a királyi család kibéküljenek.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!