Így változott meg Kulcsár Edina élete a negyedik gyereke születése után

Kulcsár Edina
Vágólapra másolva!
Három héttel ezelőtt született meg az egykori szépségkirálynő negyedik gyereke, egy kisfiú. Kulcsár Edina és G.w.M második közös gyereke elég hamar született kislányuk, Amara születése után, így nincs könnyű feladata a házaspárnak. A négygyerekes anya most közösségi oldalán árulta el, hogyan boldogulnak nagycsaládosként.
Vágólapra másolva!

Kulcsár Edina négygyerekes anyaként sem tud leállni, ezért a közösségi oldalán folyton jelentkezik valamilyen új információval, hogy éppen hogyan zajlik az életük nagycsaládosként. Már három hete, augusztus 8-án, hogy megszületett Kulcsár Edina és G.w.M. második közös gyereke, Dion, akinek luxuskörülmények között adott életet.

A harmadik szülését lebonyolító magánintézménnyel nem volt teljesen elégedett, ezért új helyet keresett, ami kétmilló forintba került a családnak.

Nem ott fogok szülni, ahol tavaly, ennek több oka is van...

Egyrészről, annyira az árhoz képest nem voltam elájulva, másodsorban pedig abszolút az volt a fő szempont, amikor kórházat választottunk, hogy a kislányunkat, Amarát is be tudjuk magunkkal vinni, mert brutálisan anyás" - magyarázkodott még a szülés előtt az Instagram-oldalán.

G.w.M, Kulcsár Edina
Már három hete, hogy megszületett Kulcsár Edina és G.w.M második közös gyereke
Fotó: Kulcsár Edina / Instagram

Az egykori szépségkirálynőnek nagyon fontos, hogy tartsa a kapcsolatot követőivel, ezért hiába a negyedik gyerek, de időnként jelentkezik a közösségi oldalán, hiszen bevételük egy része is az ottani valóságshow-ból származik. Korábban már panaszkodott rá, hogy alig alszik, és arra sem emlékszik, hányszor kel fel, de állítása szerint nagyon élvezi, hogy újra csecsemőről gondoskodhat, és jobban visel a mostani szülését, mint az eddigieket.

Most arról számolt be, hogy három héttel a szülés után hogyan változott meg az életük, és azt is elmondta, hogy nincs idő a megállásra, hiszen ennyi kisgyerekkel nagy a pörgés otthon.

Hogy milyen az élet? És mennyire nehéz most? Lassan 3 hete vagyok 4 gyermekes anyuka.

Soha nem gondoltam volna, hogy nekem valaha ekkora családom lesz és habár még új a dolog, minden pillanatával együtt imádom. Az élet nem állt meg. Sőt! Míg sokaknál ( általában első gyermeknél ) ilyenkor az élet lelassul, nálunk még inkább felgyorsult" - kezdte hosszas bejegyzésében Kulcsár Edina, aki még korlátozott ideig elérhető Instagram-történetekben is fejtegette, hogy milyen feladatokkal néz most szembe, azonban voltak, akik óva intették őt attól, hogy megerőltesse magát.

"A gyermekágy nem vicc, pihenj! Szintén egy négygyermekes anya" - írta egy követője aggódva az egykori szépségkirálynő miatt, aki rengeteg hozzászólást kapott hasonló helyzetben lévő anyáktól.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!