A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
5
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
HUNMagyarország
10:35VízilabdaVesztes SF 1-Vesztes SF 2

Itt az első közös fotó Kulcsár Edináékról és újszülött fiukról - kép

KulcsárEdina, G.w.M, Kulcsár Edina
KulcsárEdina, G.w.M, Kulcsár Edina
Vágólapra másolva!
Tegnap tudatta a követőivel, hogy életet adott negyedik gyerekének, sokakat meglepett, hogy már haza is engedték.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, megszületett Kulcsár Edina és Varga Márk, azaz G.w.M második közös gyereke, egy kisfiú, akinek érkezéséről tegnap számoltak be közösségi oldalaikon. Kulcsár Edinának a kisfiú a negyedik gyereke, hiszen Szabó-Kulcsár Medox, Szabó-Kulcsár Nina és Varga Amara után itt az újabb testvére, aki a Dion keresztnevet kapta. Az édesanya korábban elárulta, hogy augusztus közepére van kiírva szülésre, de lehet, hogy nem is várnak addig. 

Ha ez a nagy meleg nem módosít a terveken... 

Medi szeptemberi, akkor is meleg volt, de ilyen hőségre nem emlékszem, és azért megfordult a fejemben, hogy emiatt akár hamarabb is jöhet a kisfiunk" – mondta a modell-influenszer.

Kulcsár Edina
Megszületett Kulcsár Edina negyedik gyereke
Fotó: Facebook / Kulcsár Edina 

Kulcsár Edina már utalt rá, hogy mire készülnek, ugyanis a TikTok-oldalára csütörtökön tett fel egy videót, amelyben csak annyi látszik, hogy a férje viszi őt valahova, viszont a háttérben ott van egy „mommy bag” is, így sokan sejtették már, hogy a kórházba tartanak, és utólag kiderült, hogy ez így is van, azonban akkor nem árultak el többet a követőik kérdéseire sem.

Most a posztjából kiderült, hogy a baba valóban egy héttel a tervezett időpont előtt érkezett, augusztus 8-án, csütörtökön, de ezt csak tegnap tudatták a követőikkel, hogy megszületett Varga Dion, akit először a rapper mutatott meg az Instagram-oldalán. 

Ezért lepett meg sokakat a most közzétett családi fotójuk, ami szerint már haza is engedték őket a kórházból, és viszik haza az újszülött fiukat. Mivel Kulcsár császármetszéssel hozta világra a babát, ezért sokan úgy gondolják, korai még a távozása.

2 nap után haza? Magánkórházban nincs olyan, hogy császár után 5 nap ? Amúgy gratulálok

- kérdezte egy követőjük, aki értetlenül állt a dolog előtt.

"Attól is függ, hogy hányadik gyermek" - válaszolta valaki az előző felhasználó kérdésére válaszolva, de többen is azon tanakodtak, hogy mindenhol más lehet az előírás az ilyen esetekben, ha minden rendben van, akkor reális a két nap.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!