A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Kulcsár Edina már megint magyarázkodott

Kulcsár Edina
Vágólapra másolva!
Egy héttel ezelőtt született meg Kulcsár Edina és G.w.M második közös gyereke, egy kisfiú. Az egykori szépségkirálynő azonban elárulta, hogy kimozdultak egy kicsit a rapperrel, ami miatt több kritika is érte.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, megszületett Kulcsár Edina és Varga Márk, azaz G.w.M második közös gyereke, egy kisfiú, akinek érkezéséről pénteken számoltak be közösségi oldalaikon. Kulcsár Edinának a kisfiú a negyedik gyereke, hiszen Szabó-Kulcsár Medox, Szabó-Kulcsár Nina és Varga Amara után itt az újabb testvére, aki a Dion keresztnevet kapta. Az édesanya korábban elárulta, hogy augusztus közepére van kiírva szülésre, azonban az elmúlt napok hőségei miatt előbb megszülethet a baba, aki a testvéreihez hasonlóan császármetszéssel jött a világra.

Az egykori szépségkirálynő nemrég a közösségi oldalán osztotta meg, hogy férjével kimozdultak egy kicsit nem sokkal a kisfiuk születése után, amit több kommentelő kritizált, ugyanis nem értették, hogy az alig pár napos babát miért hagyta együl az édesanya.

Kimozdulni szülés után pár nappal? Ennyire megviseli az anyaság? Szép! Jól kezdődnek az együtt töltött percek

 - jegyezte meg valaki, akivel többen is egyetértettek.

A kritikára azonnal reagált Kulcsár Edina, aki bevallotta, hogy oltásra mentek, azonban a gyerekek is vele voltak, csak a fotón nem látszódnak.

"Ahhoz, hogy elmenjünk az oltásra, ki kell mozdulnunk. Egyébként én hátra beültem, mert több autóval mentünk, vittük a gyerekeket is. 

Nem értem, miért kellene mindenképpen a gyerekeket mutogatnom, hogy bizonygassak bárkinek is, hogy körülöttem vannak a gyerekek.

 Szóval semmi rosszat nem kell feltételezni, az meg, hogy kimozdultunk, szerintem nem egy negatív dolog" - írta. 

"Beültünk hátra Márkkal és csináltunk egy képet. Még csak nem is menet közben készült a kép. 

Úgyhogy innen is üzenem mindenkinek, nyilván 4 gyermekes családanyaként azt gondolom, felelősségteljes anyuka vagyok. 

A gyerekeimnek élek, máskülönben nem lenne négy" - tette hozzá idegesen.

Az esetről egy pszichológus is megszólalt, aki úgy véli, hogy Kulcsár Edina nyugodtan igénybe vehet társas támaszt.

"Ez jelentheti a családot, a rokonokat, a barátokat, aki éppen hozzáférhető nekünk. Azért is fontos időnként pihenőt tartani ebben a szerepkörben, mert az állandó jelenlét beletolhatja az anyát egy pszichésen kimerült, kiégett, kizsigerelt állapotba" - fejtette ki a Tények Plusznak. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!