A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
4
Ezüstérem
5
Bronzérem
5
HUNMagyarország
19:35VízilabdaGyőztes QF 3-Győztes QF 4
HUNMárton Viviana
21:19TekvondoViviana Marton-Aleksandra Perisic
NyílNyíl

Ezt csinálta Kylie Minogue a Merő Pétertől kapott különleges ruhával

Kylie Minogue, KylieMinogue, Ausztrál énekesnő-dalszerző, Sziget, Sziget fesztivál, 2024. 08. 07.
BUDAPEST, HUNGARY - AUGUST 07: Kylie Minogue performs at Sziget Festival 2024 at Óbuda Island on August 07, 2024 in Budapest, Hungary. (Photo by Joseph Okpako/WireImage)
Fotó: Joseph Okpako
Vágólapra másolva!
Kylie Minogue a nyitónapon lépett fel a Sziget fesztiválon, a magyar tervező pedig meglepte egy ruhával, amit haza is vitt magával.
Vágólapra másolva!

Kylie Minogue az idei Sziget Fesztivál nagy sztárjaként lépett fel rögtön az első napon, a koncertre a híres magyar divattervező, Merő Péter is készült. A világhírű ausztrál énekesnő a hírek szerint már korábban megérkezett Magyarországra, szombat estétől Budapesten tartózkodott, hogy egy kicsit jobban megismerje a magyar fővárost. 

Kylie Minogue, KylieMinogue, Ausztrál énekesnő-dalszerző, Sziget, Sziget fesztivál, 2024. 08. 07.
Kylie Minogue a Sziget fesztivál első napján
Fotó: Joseph Okpako/WireImage / Joseph Okpako/WireImage

Ehhez képest az Instagram-oldalán csak a Szigetről posztolt, bár a bejegyzésében az is látható, amint egy pesti utcán sétál, ezt itt tudja megnézni.

Merő Péter meglepte egy ajándék ruhával

Szerda délután még kérdéses volt, hogy Merő Péter egyedi tervezésű ruhakölteményét magára ölti az ausztrál énekesnő vagy sem, a Sziget koncert után azonban már bizonyos volt, hogy Kylie Minogue egy másik alkalomra vár, ahol megmutassa magát benne. Hogy Kylie Minogue mit szólt a ruhához, arról egyelőre nincsenek információk, az azonban bizonyos, hogy elnyerhette a tetszését, hiszen a Bors információi szerint az énekesnő a koncertje után magával vitte.

Az igazság az, hogy nem marketingfogás a részemről ez a gesztus, egyszerűen nagy rajongója vagyok Kylie-nak, és úgy gondoltam, hogy ez egy remek lehetőség, hogy megajándékozhassam. 

A koncert elején titkon reméltem, hogy talán felveszi a ruhát, de amikor megláttam az első szettjében, akkor már biztos voltam benne, hogy ez nem fog megtörténni, mivel egy rendkívül precízen megtervezett show-ról volt szó. Abba nem fér bele egy spontán ruhacsere" - mondta a lapnak, hozzátéve, hogy a ruha mellé egy üdvözlő kártyát is mellékelt, rajta az elérhetőségeivel.

"Biztos vagyok benne egyébként, hogy a méret stimmel, és hiszem, hogy lesz olyan alkalom, amikor Kylie magára is ölti majd a ruhát" - tette hozzá.

Mi lesz még a Szigeten?

A Sziget Fesztivált idén augusztus 7. és 12. között rendezik, de persze nem Kylie Minogue lesz az egyetlen világsztár. Olyan előadók is fellépnek ebben a pár napban, mint például az Oasisből ismert Liam Gallagher, Sam Smith, a Skrillex, Tom Odell, Stormzy vagy épp a Fontaines D.C.

Jön Halsey, Janelle Monaé, valamint a One Direction tagjaként megismert Louis Tomlinson is, Kylie Minogue szülőhazájából, Ausztráliából pedig Dom Dolla és Fisher érkezik/érkezett, utóbbi szintén augusztus 7-én állt színpadra a Sziget Fesztiválon. 

A tíz legjobban várt koncertet itt szedtük össze, a Sziget Fesztivál idei árairól pedig itt tájékozódhat – de ha inkább Kylie Minogue-ról olvasna további érdekességeket, akkor ide kattintson!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!