A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNMagyarország
13:30Kajak-kenuKenu 500m-páros döntő A
HUNMagyarország
13:40Kajak-kenuKajak 500m-négyes döntő A
HUNMagyarország
18:00VízilabdaGreece-Hungary
HUNLosonczi Dávid
19:55BirkózásTurpal Bisultanov-David Losonczi
NyílNyíl

Így látta a Sziget Fesztivált Kylie Minogue - fotó, videó

Kylie Minogue
Kylie Minogue
Fotó: Kylie Minogue/Instagram
Vágólapra másolva!
Kylie Minogue a nyitónapon lépett fel a Sziget Fesztiválon, amiről az Instagramon is posztolt.
Vágólapra másolva!

Kylie Minogue az idei Sziget Fesztivál nagy sztárjaként lépett fel rögtön az első napon, a koncertre a híres magyar divattervező, Merő Péter is készült. A világhírű ausztrál énekesnő a hírek szerint már korábban megérkezett Magyarországra, szombat estétől Budapesten tartózkodott, hogy egy kicsit jobban megismerje a magyar fővárost.

Ehhez képest az Instagram-oldalán csak a Szigetről posztolt, bár a bejegyzésében az is látható, amint egy pesti utcán sétál – de főleg a fesztivál helyszínéről, illetve saját fellépésről mutatott fotókat és videókat. "Csodálatos volt!! Köszönöm" – a lapozható poszthoz csak ennyit írt. Nézze meg!

Kylie Minogue lapozható Instagram-posztja a Sziget Fesztiválról:

Legutóbb tíz éve járt Budapesten

A már csak Kylie néven fellépő Kylie Minogue a nyolcvanas években volt igazán sikeres, de a mai napig aktív: világszerte több mint 80 millió lemezt adott el eddigi karrierje során, a dalai több milliárd streamnél járnak a zenemegosztó oldalakon. Grammy-díjra hatszor jelölték, kétszer meg is kapta, másodjára idén márciusban a Padam Padam című számáért. Budapesten legutóbb pont tíz éve, 2014-ben adott koncertet, akkor a Kiss Me Once turnéja keretében jött Magyarországra. 

Mi lesz még a Szigeten?

A Sziget Fesztivált idén augusztus 7. és 12. között rendezik, de persze nem Kylie Minogue lesz az egyetlen világsztár. Olyan előadók is fellépnek ebben a pár napban, mint például az Oasisből ismert Liam Gallagher, Sam Smith, a Skrillex, Tom Odell, Stormzy vagy épp a Fontaines D.C.

Jön Halsey, Janelle Monaé, valamint a One Direction tagjaként megismert Louis Tomlinson is, Kylie Minogue szülőhazájából, Ausztráliából pedig Dom Dolla és Fisher érkezik/érkezett, utóbbi szintén augusztus 7-én állt színpadra a Sziget Fesztiválon. 

A tíz legjobban várt koncertet itt szedtük össze, a Sziget Fesztivál idei árairól pedig itt tájékozódhat – de ha inkább Kylie Minogue-ról olvasna további érdekességeket, akkor ide kattintson!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!