Öt éve halt meg L.L. Junior kisfia

L.L. Junior
L.L. Junior
Vágólapra másolva!
L.L. Junior kisfia, Dávidka öt éve halt meg egy közlekedési balesetben, a sírját rendszeresen gondozzák pár friss fotó szerint.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, L.L. Junior kisebbik fiát, Dávidkát 2019-ben Zuglóban halálra gázolta egy autó. A tragédia pontosan öt évvel ezelőtt történt, a kisfiú Fiumei úti sírkertben felállított síremlékét viszont azóta is rendszeresen látogatja a család – amiről friss fotók is tanúskodnak. A helyszínen a Bors olvasója járt, a felvételeit itt tudja megnézni.

L.L. Junior kisfia
Itt nyugszik L.L. Junior kisfia: az évforduló kapcsán az édesapa is posztolt
Fotó: Instagram/L.L. Junior

"Az egyértelmű, hogy a kisfiú végső nyughelyét rendszeresen látogatják, hiszen egy elszáradt virágot se láttam rajta, pedig ebben a rekkenő nyár végi hőségben nagyon gyakran kell őket cserélni. Őszinte leszek, nem igazán követem L.L. Junior életét, de erre a szörnyű hírre emlékszem. Nagyon sajnáltam a családot" – mondta a lapnak a képeket készítő olvasó.

Hogyan halt meg L.L. Junior kisfia?

L.L. Junior kisfiának a temetésére a család kérésére mindenki fehérben érkezett. A búcsúztatón Mága Zoltán és Kökény Attila zenélt, de részt vett többek között Fásy Ádám, Zámbó Árpy és a családja, Gáspár Győző és a családja, valamint Pintér Tibor Tenya és a barátnője – miközben a zenésztársak a közösségi oldalakon is kifejezték részvétüket

Dávidka 2019. augusztus 31-én kiszaladt egy zuglói kereszteződésbe, ahol egy érkező autó halálra gázolta: a kisfiú több métert repült, a mentők már nem tudtak segíteni rajta. A gyerek az édesanyjával, Hopp Csillával, illetve annak egyik barátnőjével, P. Carmennel volt, így előbb az édesanyát is vádlottként kezelték, majd P. Carment vádolták gondatlanságból elkövetett emberöléssel – de végül mindkettőjüket felmentették.

L.L. Junior két éve is emlékezett

Dávidka két éve, 2022 szeptemberében kezdte volna az iskolát, a szomorú évforduló kapcsán pedig L.L. Junior is ismét megemlékezett a kisfiáról: "Nagyon nehéz. Három évig mellettünk volt az én kis angyalkám. Tudod, nem akarok szomorúsággal emlékezni rá, a hiányáról beszélni, hanem arról, hogy rövidke életében mit tanultunk tőle. Sorsszerű ez, mert mi is ott állunk Lacikával, hogy valami új kezdődik, újra indul, ugyanakkor a gondolatainkban mindig ott van, hogy eggyel kevesebben állunk ott a iskola kapujában" – mondta akkor.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!