A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
3
HUNMagyarország
18:00VízilabdaGreece-Hungary
HUNLosonczi Dávid
19:55BirkózásTurpal Bisultanov-David Losonczi
NyílNyíl

Itt az első videó a visszatérő Megasztár forgatásáról

A 2024-es Megasztár zsűrije
A 2024-es Megasztár zsűrije
Fotó: TV2
Vágólapra másolva!
A Megasztár egyik műsorvezetője, Till Attila a közösségi oldalán mutatott egy videót a forgatásról. Nézze meg!
Vágólapra másolva!

Till Attila sokszor dokumentálja az Instagramon is a munkáját, most épp a TV2-re tizenkét év után visszatérő Megasztárról, annak forgatásáról mutatott egy videót. "Indul a nap! Készül a Megasztár! Hamarosan már láthatjátok a tévében!" – írta a rövid felvételhez, amelyen főleg a zsűri bevonulása látható. Nézze meg!

Till Attila videója a Megasztár forgatásáról:

Amint a videón is látszik, a Megasztárban öttagú zsűri fog dönteni a produkciókról, ezt a szerepet idén Rúzsa Magdi, Molnár Ferenc Caramel, Marics Peti, Papp Szabi és Marsalkó Dávid látja el, a műsorvezető Ördög Nóra lesz Till Attila mellett.

Sokak életét megváltoztatta a műsor

"Jövőre lesz húsz éve, hogy először megjelentem a Megasztárban, és nagyon-nagyon izgalmas most úgy visszajönni, hogy rengeteg minden történt azóta. Most én segíthetek és kereshetem azt, akiben ott rejlik az a bizonyos »valami«. 

Sok mindent tudok, amit akkor még nem tudtam, amikor ott álltam a zsűri előtt, de talán pont azért, mert én is álltam ott, tudom, hogy ők mit éreznek, mit élnek át.

Az a vágyam, hogy olyan tehetségeket találjunk, akik erre a pályára méltók, és kell nekik ez a sorsfordító lehetőség" – nyilatkozta korábban Rúzsa Magdi, akitől fotót is láthattunk már a forgatásról.

"Nagyon sokat jelent nekem, hogy újra lesz Megasztár. Aki akkor született, mikor én indultam, most húsz éves, felnőtt egy generáció. A mai napig, amikor írnak rólunk, mindig megemlítik, hogy mi Megasztár felfedezettek vagyunk, a brand összeforrt a nevünkkel. 

Ez a műsor megváltoztatta az életem, és megváltoztatta a magyar könnyűzenét.

Azért vállaltam el a feladatot, mert kötődöm a műsorhoz, nekem fontos, hogy hogyan folytatódik a Megasztár története, felelősséget érzek iránta. Nincs még egy olyan formátum a magyar televíziózás jelenkori palettáján, amit elvállaltam volna. Itt az lehetek, aki vagyok" – mondta a feladatáról Caramel.

Bár a zsűriben ők ketten ülnek, akik belülről is ismerik a Megasztárt, az első válogatókon még Marics Petit rohamozták meg a bizonyítani vágyó énekesek, főleg a lányok. Erről itt írtunk hosszabban, de ha inkább régi videókkal nosztalgiázna, akkor ide kattintson!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!