A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
2
Bronzérem
1
HUNVég Zsombor
12:10CselgáncsNikoloz Sherazadishvili-Zsombor Veg
HUNMagyarország
12:16ÚszásSzabad 4 x 200m
HUNMagyarország
14:00KézilabdaSpanyolország-Magyarország
HUNHámori Luca
16:18ÖkölvívásAnna Hamori-Marissa Williamson
HUNKovács Richárd
17:38ÖkölvívásRichard Kovacs-Sofiane Oumiha
HUNMagyarország
21:05VízilabdaMagyarország-Japán
NyílNyíl

Ezekkel a feltételekkel tért vissza Robert Downey Jr. a legújabb Marvel-filmben

Robert Downey Jr.
Vágólapra másolva!
A napokban jelentette be Robert Downey Jr., hogy visszatér a legújabb Bosszúállók című filmben, azonban nem Vasemberként, hanem Doctor Doomként láthatják őt a nézők. A színésszel azonban nem volt könnyű dolguk a készítőknek: visszatérését szigorú feltételekhez kötötte, ráadásul többet keres, mint eddig bármikor.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, Robert Downey Jr. visszatér a Marvel-univerzum a Bosszúállók: Ítéletnap című filmben, de nem Vasemberként: a színész a főgonosz Doctor Doom szerepét kapta meg. Azonban azt pletykálják, hogy egyáltalán nem volt könnyű megállapodni a színésszel, visszatérését ugyanis szigorú feltételekhez kötötte. 

Még a szerződés előtt hangsúlyozta, hogy csak akkor vállalja a filmet, ha a Russo testvérek rendezik. Ez pedig teljesült is. Egyes források szerint a Marvel 80 millió dollárt ad a testvérpárosnak, emellett a szerződésben szerepel egy olyan kikötés, miszerint ha a film bevétele eléri a 750 millió dollárt, további összeget kaphatnak. Úgyhogy ők sem jártak rosszul.

Robert Downey Jr. fizetése a hírek szerint a 80 millió dollárt is elérheti, azonban erről eddig pontos adat nincs. A színész az elmúlt években rengeteg bevételre tett szert, ugyanis csak a Marvel-filmekkel 500-600 millió dollárt keresett, úgy, hogy előfordult, hogy csak pár jelenete volt. Ezzel pedig ő lett a Marvel-moziverzum legjobban fizetett színésze. 

A stúdió minden kívánságát szerette volna teljesíteni a sztárnak, ezért kérésére saját magángépet biztosított neki, és a biztonsági személyzetet is ők fizetik. A forgatások idejére saját lakókocsiparkot kap, így a jelenetek között megfelelően tud pihenni, feltöltődni, ahol senki nem zavarhatja őt. A forgatások jövőre, 2025-ben kezdődnek majd el Londonban - osztotta meg a Variety. 

Meglepődtek a rajongók

Robert Downey Jr. nyilatkozatai alapján egy ideje már lehetett sejteni, hogy valószínűleg visszatér a Marvelhez, de a rajongók azt feltételezték, hogy már bejáratott szerepében, Vasemberként láthatják majd újra a mozivásznon. Sokakat meglepett a bejelentés, miszerint Victor von Doomot fogja játszani.

A  San Diegó-i Comic-Con fesztiválon a közönség szinte eksztázisba esett a bejelentéstől a beszámolók szerint, már nagyon várják a színész új  alakítását. A rendezvényen ráadásul Downey személyesen is megjelent.  "Szeretek bonyolult karaktereket játszani” – mondta, miközben a rajongók a nevét skandálták. „Új maszk, de a feladat ugyanaz" - jelentette ki.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!