A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Most egy ismeretlen nővel próbál szerepelni Schmuck Andor

Schmuck Andor
Schmuck Andor
Fotó: TV2
Vágólapra másolva!
Schmuck Andor az elmúlt években számos kellemetlen és különleges randizáson van túl, előző barátnője pedig közös nyaralásukon csalta őt meg. A Farm VIP sztárja elárulta, hogy jelenleg van egy nő az életében, akit egy különleges eseményen szeretne bemutatni a nyilvánosságnak.
Vágólapra másolva!

Túl van jópár tinderes randin Schmuck Andor, egészen elképesztő élményekben volt része, azt mondja, párt szeretne találni.

"Ha ez a Tinder segítségével fog megtörténni, ám legyen, állok elébe. 

Annak ellenére optimista vagyok, hogy voltak regénybe illően félresikerült randevúim, a szebbik nem egészen különös képviselőivel

- mesélte még korábban az egykori politikus, akit előző párja megcsalt. 

Már egy hete együtt voltak, amikor felvetette, hogy utazzanak el két napra wellnessezni, végül Hajdúszoboszlóra esett a választásuk. Schmuck Andor viszont nem tudta, hogy a hölgy exe is a szállodában lesz. Egyik nap egyedül ébredt az ágyában, ugyanis mint kiderült, a partnere csöndesen elhagyta a szobájukat, és egykori barátjával töltötte az estét. 

Bár a férfi sokat csalódott, soha nem adta fel, hogy megtalálja a következő feleségét. Úgy tűnik, hogy a számításai be is igazolódtak, ugyanis jelenleg egy titokzatos nővel randizik, akinek kilétéről sejtelmesen nyilatkozott. 

"Küzdök még mindig hősiesen, de hát miért is értené meg egymást férfi és nő?

Annyit elárulhatok, hogy a számtalan félresikerült randi után most találkoztam valakivel, akivel az ismerkedés fázisába léptünk.

Ám a kilétéről még nem rántanám le a leplet! Terveim szerint szeptember 15-én, a Szenes Iván-emlékesten ott lesz velem, sőt, még azt sem tartom kizártnak, hogy vele fogok duettezni”- árulta el a Ripostnak.

A Kőgazdag fiatalok sztárjával is randizott

Dulin Metta, a TV2 Kőgazdag fiatalok című műsor sztárja még tavaly randizott Schmuck Andorral, a férfi pedig lenyűgözte őt. 

Rögtön nagy volt köztünk az egyetértés, mindketten úgy gondoltuk ugyanis, hogy egy komolyabb vacsora elfogyasztása akár kellemetlen pillanatokat is eredményezhet.

Mi van például, ha véletlenül leesszük magunkat vagy a fogunk közé szorul egy darab hús? Valljuk be, ez nem túl vonzó. Ezért csak gyümölcssalátát ettünk, ami mellé én elkortyoltam egy pohár uborkás limonádét. 

Nagyon tetszett, hogy Andor annyira nyitott, semmilyen elvárása vagy prekoncepciója nem volt velem kapcsolatban. 

Azt egyelőre nem árulhatom el, hogy pontosan hogy váltunk el, de az biztos, hogy egy nagyon tartalmas estét töltöttünk együtt" - osztotta meg a fiatal lány. 

 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!