Schobert Norbi bevonult a seregbe, Rubint Réka nem hagyta szó nélkül

Vágólapra másolva!
Rubint Réka és Schobert Norbert második gyereke, ifj. Schobert Norbi úgy döntött, hogy kiáll hazája és a béke mellett, ezért csatlakozott a Magyar Honvédséghez. A döntését most az édesanyja nyilvánosan is kommentálta: Rubint Réka nagyon büszke a fiára.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, a 19 éves ifjabb Schobert Norbert úgy érzi, hogy kötelessége megvédeni a hazáját, ezért úgy döntött, hogy belép a magyar hadseregbe, amit az Instagram-oldalán is megosztott. "Ma hivatalosan is csatlakoztam a Magyar Honvédség területvédelmi tartalékos katonái közé, ugyanis aláírtam a szerződésemet a Bálna Honvédelmi Központban" - írta a múlt héten. Most az édesanyja is kommentálta a döntését, az Instagram-oldalán mesélt arról, mit gondol.

Rubint Réka nagyon büszke ifj. Schobert Norbert döntése miatt

Rubint Réka így üzent a fiának

A büszke édesanya egy albumnyi kép mellett írt arról, hogy mit gondol most, miután második gyereke, ifj. Schobert Norbi úgy döntött, hogy kiáll hazája és a béke mellett. 

"Amikor kislány voltam, tátott szájjal hallgattam végig újra és újra, amikor Édesapám arról mesélt, hogy milyen volt a katonaság. 'Kisjányom! Ott aztán megtanulta mindenki, hogy mi a rend és a fegyelem! Férfit faragtak belőlünk!” - mesélte Édesapám. Persze a végén azt is mindig hozzátette, hogy a fiatalság körében, mennyire fontos szerepe és nevelő értéke lenne a katonaságnak! 

Norbika nagyon sok mindenben hasonlít az Édesapámra, aki egy végtelenül megbízható, becsületes, egyenes jellem volt. Amit a fejébe vett, azt tűzön-vízen át véghez vitte! Kicsi Fiam! Te épp olyan vagy, mint amilyen Papa volt! 

Csodálatos, felnőtt Férfivá értél, akire elmondhatatlanul büszke vagyok, és bár én mindig aggódni fogok érted, de az Édesanyák már csak ilyenek. Te viszont járd az utad és MINDIG hallgass a szívedre! Sok sikert a Magyar Honvédség Területvédelmi Tartalékos képzéséhez!" - olvasható a bejegyzésben.

Ifjabb Schobert Norbert: Az első és legfontosabb dolog megvédeni az országot

A 19 éves ifjabb Schobert Norbert úgy érzi, hogy kötelessége megvédeni a hazáját, ezért úgy döntött, hogy belép a magyar hadseregbe, amit az Instagram-oldalán is megosztott: "A világ sajnos nem lelhet békére a környező konfliktusok miatt, miközben rengeteg család veszíti el az otthonát és a szeretteit.  

Én úgy gondolom, hogy az első és legfontosabb dolog megvédeni az országot, ahová születtünk és ahova annyi emlék köt bennünket

 - írta korábban.

"Összefogásra van szükség. Pont ezért csatlakozom a Magyar Honvédség tartalékos katonáihoz.  Nagyon megérintett a Magyar Honvédség mottója: „Szeretem, Megvédem!” Én is így gondolom. Ha téged is érdekel a haza védelme, akkor csatlakozz te is a Magyar Honvédséghez!” - olvasható a bejegyzésben, ahol még a Magyar Honvédség toborzóvideóját is megosztotta, amivel szeretné meggyőzni a követőit is, hogy kövessék a példáját, és védjék meg Magyarországot.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!