A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
2
Ezüstérem
2
Bronzérem
2

Nagyon rossz hírt kaptak a Star Wars-rajongók

Fotó: Lucasfilm
Vágólapra másolva!
Terveztek egy sorozatot Lando Calrissianról, aki még a Birodalom visszavágban tűnt fel először, de nem lesz semmi belőle.
Vágólapra másolva!

Justin Simien rendező szerint a Solo: Egy Star Wars-történet című film spinoff-sorozata, a Lando már csak tervezet marad, úgy tűnik, nem fog megvalósulni. Ő ezt persze nagyon sajnálja: mint mondta, volt művészi koncepció, volt rendesen megírt történet, megvolt a forgatókönyv, mégsem fogják leforgatni.

Fotó: Lucasfilm

Han Solo barátja volt a sztoriban Lando, aki külön sorozatot kapott volna, még 2020-ban jelentették be, hogy dolgoznak a projekten. A Deadline sem tudja pontosan, miért állították most le ezt a tervezett szériát.

A legutóbbi sorozat borzalmas

A Star Wars: Az akolitus érthetetlen módon rombolja mindazt, amit George Lucas csaknem fél évszázad alatt felépített. Erről is beszélget egymással a két filmkritikus, Csejk Miklós és Oszlányi Gyöngyvér a Reggeli kávé filmes podcastben. Szó volt arról is, hogy tekinthető-e még egyáltalán Az akolitus a Csillagok háborúja űropera részének, vagy inkább harmatgyenge propagandafilmről van szó. Erről itt olvashat.

A Mandalorian is kezd unalmas lenni

Az animációs sorozatok után az első élőszereplős Star Wars-széria a Mandalóri volt, amely azonnal nagy siker lett, Baby Yoda, azaz Grogu pedig instant merchandising-termékké lépett elő. A Mandalóri a filmes-sorozatos adatbázisban 8,6 ponton áll, közel 600 ezer szavazat után, és úgy lett kedvenc, hogy a Hollywoodban az utóbbi években igen felkapott Pedro Pascal főszereplőként jóformán alig látszik, hiszen teljes testet és arcot elfedő páncélban van (és a legtöbbször testdublőr helyettesíti a fárasztó forgatási napokon).

Legutóbb itt írtunk hosszabban a közelgő, készülő Star Wars-sorozatokról. 
 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!