A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Különös élménye van az első szexről Ábel Anitának

Ábel Anita
Vágólapra másolva!
Ábel Anita egy műsorban vallotta be, hogy nem olyan volt az első szex, mint amilyenre számított.
Vágólapra másolva!

Ábel Anita egy műsorban beszélt arról a vendégeivel, hogy kinek milyen élményei vannak az első szexről. Mivel többen is hallgattak, ezért a műsorvezető vallotta be először, hogy ő hogyan élte meg élete egyik legfontosabb pillanatát. 

Ábel Anita az első szexről mesélt
Ábel Anita az első szexről mesélt
Fotó: Ábel Anita/Instagram

"Szerintem az első együttlét egy nagyon meghatározó dolog. Hiszen eldönti, hogy az emberben a továbbiakban milyen érzések kavarognak. Keresem-e magamban a hibát? Megszeretem-e a testemet, akár a másik által? 

Elnézést kérek mindenkitől, de nem volt sem jó, sem rossz… 

Csak úgy volt, elmúlt, átestem rajta. Aztán nyilván az évek során volt részem sok örömben és van is, de az első semleges érzést váltott ki belőlem”- osztotta meg Ábel Anita a Palikék világa by Manna című műsorban.

Ábel Anitának túl hamar változott meg az élete

A színésznő mindösszesen 12 éves volt, amikor feltűnt a Szomszédok című sorozatban és egy egész ország ismerte meg akkor a nevét. Bár a sorozat már 1999-ben véget ért, a mai napig sokan ismerik és szeretik a történetet, Ábel Anitával ez sem tudja feledtetni az akkori sérelmeit.

"Az azért nagyon nehéz helyzet, amikor egy gyerek belenő egy országba, tizenkét évesen egyik percről a másikra megváltozik az élete, és már nem tud önmaga lenni, nem is tudja, kicsoda.

Ez nem egy egyszerű helyzet. Minden fázisomat látták a nézők 

– ismerte el Ábel Anita, hogy annak idején összezavarodott ettől a helyzettől.

"Nem vállalnám. Ha tudnám, mivel jár, nem vállalnám. 

Én nem vágytam oda fiatalon. Ez egy nagyon nagy félreértés, és dühös tudok érte lenni.

Én szerettem forgatni, előtte fantasztikus rendezőkkel dolgoztam. Nekem ez ugyanolyan munka volt, mint azok a filmek, amikben gyerekként játszottam. Engem kiválasztottak egy féléves sorozatra, nem vágytam oda, szerettem ezt csinálni. Olyan volt, mint másnak az élsport" - magyarázta még korábban. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!