A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNLosonczi Dávid
18:45BirkózásSemen Novikov-David Losonczi
HUNMagyarország
20:35VízilabdaItaly-Hungary
NyílNyíl

Magyar divattervező ruhájában lép fel ma Kylie Minogue a Sziget fesztiválon

Vágólapra másolva!
Augusztus 7-én kezdődött el a 30. Sziget fesztivál. Az est legjobban várt fellépője Kylie Minogue, aki várhatóan magyar divattervező ruhájában lép majd a színpadra.
Vágólapra másolva!

Augusztus 7-én indult a 30. Sziget fesztivál, ahol a szervezők számos sztárfellépőkkel és programokkal várják az érdeklődőket, ráadásul számos újdonsággal is készültek. 

Kylie Minogue augusztus 7-én, a Sziget első napán ad majd hatalmas koncertet, ő az idei év egyik legjobban várt fellépője, aki nem először jár már Magyarországon, utoljára 2014-ben lépett fel. Minden bizonnyal ő lesz az a sztár, aki a legnagyobb bulit tartja majd, a színpadon remélhetőleg pedig az egyik leghíresebb magyar divattervező, Merő Péter ruhájában fog majd a közönség elé kiállni. A Next Top Model Hungary műsorban is látott zsűritag elmondta, hogy nagy rajongója az énekesnőnek, eredetileg pedig csak ajándéknak szánta a ruhakölteményt.

"Nem felkérésre készítettem egy ruhát, hanem ajándékba, Kylie Minogue-nak. Nagyon nagy rajongója vagyok, ő egy stílusikon. 

A kollekciómban pedig volt egy darab, amely annyira rá emlékeztetett, hogy úgy döntöttem, hogy neki ajándékozom. 

Beraktuk az öltözőjébe, ott fogja várni" - mesélte a Mokkában.

Hozzátette, hogy jó lenne, ha az énekesnő valóban felvenné a ruhát, de már annak is örül, hogy el tudta hozzá juttatni. Reméli, hogy a fuksziaszínű, metálfényű, flitteres miniruha méretét sikerült eltalálnia, mert személyesen sajnos nem tudtak találkozni.

Azt tanácsolta, hogy minden Sziget fesztivál résztvevő vegye fel a kedvenc öltözékét, és legyen egyedi. 

Kylie Minogue nyitja meg ma a Sziget fesztivált

Kylie Minogue egyedülállóan ragyogó karrierje során több mint 80 millió lemezt adott el világszerte, 5 milliárd streamet és 9 brit No 1 albumot ért el. Számos díjat gyűjtött be, köztük 4 BRIT-díjat, 2 MTV-díjat és 2 Grammy-díjat. Egyedülálló abban, hogy öt egymást követő évtizedben vezette az Egyesült Királyság slágerlistáját. A popzene arénájában páratlanul áll - mint szupersztár, folyamatosan újít és felfedez, ami a jelenben gyökerezik, ugyanakkor meghatározza és ünnepli a múltat. 

Az Origo összegyűjtött az énekesnőről 10 érdekességet, melyet itt el is tud olvasni. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!