A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
4
Ezüstérem
5
Bronzérem
5
HUNMagyarország
19:35VízilabdaGyőztes QF 3-Győztes QF 4
HUNMárton Viviana
21:19TekvondoViviana Marton-Aleksandra Perisic
NyílNyíl

Sztárok tetoválásai és titkos jelentéseik: mit jelent Tóth Gabi, Palvin Barbara és Szoboszlai Dominik tetoválása?

Palvin Barbara
Vágólapra másolva!
Míg régen a tetoválást elrejtették az emberek, ma már kifejezetten szeretik kiemelni, mutogatni, ami alól a sztárok sem kivételek. A sztárok tetoválásai olykor nem a legújabb trendnek felelnek meg, hanem titkos üzenetek kerülnek fel a testükre. A tetoválások jelentése mindenkinek mást jelent, azonban akadnak egyedibb, testre varrt, rejtélyes jelek is. Egyes magyar hírességek teste olyan, akár egy emlékkönyv, ugyanis a számukra fontos eseményeket, élményeket hordozzák magukon.
Vágólapra másolva!

A tetoválás soha nem megy ki a divatból, ugyanis ma már nemcsak az utcákon, de a munkahelyeken is büszkén viselik az emberek. Akadnak azonban ma is olyanok, akik ennek ellenére is láthatatlan helyekre és kis méretben kérik a tetoválást, ami nem meglepő, ugyanis ezt egyesek szeretnék maguknak megtartani. Az azonban annál is inkább, hogy míg mások a tömeg témájú mintákat, - mint például oroszlán, pillangó vagy csillag - addig egyes sztárok az egyedi tetoválásokat részesítik előnyben, ami akkor az igazi, ha valami jelentéssel bír a viselője számára. A sztárok tetoválásai pedig olyan egyedi jelek, melyeket senki más nem visel. Ezt a példát követte Palvin Barbara, Király Viktor, Tóth Gabi és Horváth Gréta is. De említhetnénk a magyar labdarúgó válogatott csapatkapitányát, Szoboszlai Dominikot, aki nemrég az olaszországi nyaralásán mutatta meg, hogy milyen tetoválások díszítik a testét. Egyébként már szinte alig találni olyan sztárfocistát, aki nem rendelkezik tetoválással, és mindegyik különleges jelentéssel bír. 

Sztárok tetoválásai
Sztárok tetoválásai
Fotó: Instagram.com/simon.tattoo.art/

A Ferencváros vezérigazgatója, Orosz Pál minden megnyert trófea után magára tetováltatja a győzelem évét, amiről még korábban Kubatov Gábor, az FTC elnöke számolt be a közösségi oldalán. 

A legnépszerűbb tetoválásötletek, melyek évek óta hódítanak:

  • minimalista elegancia
  •  mikro motívumok
  • személyre szabott dizájn

Utóbbi tükrözi a viselője egyéniségét, és karaktert ad a személységének is. Ez lehet vagány, szexi, feltűnő vagy akár aranyos is - számolt be róla a Life.hu.

Ezeken felül a közös tetoválások, azaz a harapás tetoválások is egyre trendibbek, a TikTok-on pedig egyre több videót találni róluk.  

 A híres magyarok tetoválásai eddig rejtélyesek voltak, azonban nemrég ők maguk árulták el a titkos tetoválás jelentését. 

Különleges szimbólumok, emlékezetes dátumok: ezek a magyar sztárok tetoválásai 

Palvin Barbara tetoválása

Ma már a modellek sem tilos tetoválást viselniük, Palvin Barbara pedig erre kitünő példa. A magyar modellnek egy négyes szám van a füle mögé tetoválva. Sokan találgattak, hogy vajon milyen üzenet, szimbólum lehet mögötte, a megoldást pedig pár évvel ezelőtt el is árulta: 

"Láthatjátok, hogy van egy apró tetkó a fülem mögött. 

Ez egy négyes szám, ami a családomra utal, merthogy négyen vagyunk

 - osztotta meg a nyilvánossággal. 

Palvin Barbara
Sztárok tetoválásai
Fotó: Palvin Barbara/Instagram

Tóth Gabi tetoválásai 

Tóth Gabi már a karrierje elején is viselt különféle testre varrt rejtélyes jeleket, melyek az évek során egyre csak szaporodtak. Saját bevallása szerint mindegyiknek van jelentése, és mára már teljesen eggyé forrt velük.

"Az első tetoválásomat 18 évesen csináltattam, és egy kelta védő szimbólumot ábrázol, ami nem véletlenül került a hátamra. 

Azt szerettem volna, hogy ez megvédjen a hátbatámadások és kibeszélések ellen. 

Maximálisan megbízom Katában, így többször is előfordult már, hogy teljesen rábíztam magam egy-egy tetoválás elkészítésekor" - mesélte az énekesnő.

Korábban Tóth Gabi egykori párja, Krausz Gábor viselte a karján az énekesnőt, azonban miután szakítottak, a séf elkezdte átalakíttatni. 

Tóth Gabi
Sztárok tetoválásai
Fotó: Tóth Gabi/Instagram

Király Viktor tetoválásai 

Az énekes soha nem titkolta, hogy mennyire fontos számára a családja, ezért az sem véletlen, hogy olyan tetoválást varratott magára, ami őket szimbolizálja egy korona formájában. 

"Engem, a testvéreimet, Bent és Lindát, valamit a szüleimet jelképezik ezek a tetoválások. 

A hármas korona egyfajta családi jelképünk, amit elsőként a testvérem varratott magára.

 A koronák tetején egy kétszavas héber szöveg olvasható, amelyek jelentése apa és anya. Ezzel a motívummal lesz teljes a Király család" – árulta el.

Egyik karján néhány háromszög is látható, ezekről így mesélt: 

Múlt, jelen és jövő... 

És a remény, hogy megtaláljuk az egészséges egyensúlyt köztük" - mesélte.

Király Viktor
Sztárok tetoválásai
Fotó: Király Viktor/Instagram

Horváth Gréta tetoválásai 

Horváth Gréta még 2019-ben nyerte meg az Ázsia Expressz című műsort egykori párjával, Meggyes Dáviddal, ami akkor élmény volt számára, hogy a műsor logóját tetováltatta a karjára. 

Egy tetoválás akkor jó, ha épül köré egy történet, élmény. 

Azt hiszem, az elmúlt időszakban kaptunk bőven ezekből. Köszönjük az Ázsia Expressznek, hogy részt vehettünk ebben a kalandban" - fejtette ki.

Horváth Gréta
Sztárok tetoválásai
Fotó: Horváth Gréta/Instagram

Azonban nemcsak ők, hanem a magyar labdarúgó válogatott csapatkapitánya, és a Liverpool középpályása testének nagy részét is tetoválások borítják, februárban pedig Törőcsik Dániel tetoválóművész által új motívumok kerültek a mellkasára - számolt be róla a Mandiner. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!