A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Megjelent a testvérem, Zsolti, hogy tönkretegye az estét - újabb botrány Győzikénél

Győzike
Vágólapra másolva!
Úgy tűnik, a testvérek továbbra sincsenek jóban.
Vágólapra másolva!

50. születésnapi bulit tartott Gáspár Beának a család, de Győzike nem hívta meg a bátyját. A Farm VIP gazdája állítólag mégis megjelent, ebből persze megint botrány lett. "Úgy álltam hozzá, hogy semmi gikszer nem csúszhat be, mindennek tökéletesnek kell lennie. Aztán hívatlanul megjelent a testvérem, Zsolti, hogy tönkretegye az estét. Egy gyönyörű helyet béreltem ki a Városligetben, épp bent táncoltunk, énekeltünk, amikor sorra jöttek oda a vendégek, hogy a testvérem kint ácsorog, leskelődik, fényképez, meg azt kérdezgeti tőlük, milyen a buli, mennyibe került, és hogy mit kapott a Bea tőlem ajándékba. Hirtelen azt sem tudtam, mitévő legyek. 

Tehát megjelenik úgy, hogy senki sem hívta, ráadásul slamposan, egy szál papucsban, elnyűtt rövidnadrágban, és egzecíroztatja a vendégeket, meg kukucskál. Ekkora pofátlanságot!

 De aztán megnyugodtam, Bea miatt nem engedhettem, hogy elrontsa az örömünket. Nem is foglalkozom ilyen emberrel! Semmi köze hozzá, hogyan ünnepeltünk” – jelentette ki a Story magazinnak Gáspár Győző.

Győzike

Pár hete még úgy tűnt, hogy a testvérek kibélkülnek. Amikor kiderült, hogy Győzike saját realityvel újfent képernyőn lesz, Gáspár Zsolt pozitívan nyilatkozott: „­Nagyon örülök, hogy újból terítékre került a Győzike Show, mert a testvérem úttörője volt ennek a műfajnak. 

Rengetegen támadták és pocskondiázták a műsor miatt, aztán mégis mindenki bekameráztatta az életét... 

Nem értem, miért váltott ki annak idején ekkora felháborodást, mert semmi rosszat nem csináltak. Nem loptak, nem csaltak, nem hazudtak. Semmi rosszat nem tettek az emberiséggel. Evelin is több nyelven beszél, komoly iskolákba járt, ahogy ­Virág is, mégis sokan kicsinálták őket. De ne haragudjon már meg a világ, hát színészek! Ez egy film" - vélekedett, noha nem filmről, hanem realityről van szó.

De kié a méregdrága új autó? A cikk folytatódik, lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!