Újabb megcsalás a Kísértésben: az egyik nő is lefeküdt a csábítójával - videó

Vágólapra másolva!
Habár Dorina és Zotya között már a kezdetektől megvolt a kémia, a páros mostanra jutott el addig a pontig, hogy igazán közel kerüljenek egymáshoz. A Kísértés szerda esti részében a fiatalok szenvedélyesen egymásra hangolódnak, így könnyen lehet, hogy megtörténik a műsor történetének második szexe.
Vágólapra másolva!

A Kísértés című műsorban egyre közelebb kerül egymáshoz Dorina és Zotya. A fiatal lánynak ugyan van egy párja, azonban a férfi több nővel is flörtöl, sőt Natival már a szexig is eljutottak. Dorina habár hatalmasat csalódott, és fáj neki, hogy megcsalta őt a barátja, mégsem távolodott el Zotyától, épp ellenkezőleg.

A Kísértés, Dorina és Zotya
A Kísértés: Dorina és Zotya csókolóznak
Fotó: TV2

Újabb pár szexel A Kísértés villájában

A szerdai adásban a nézők láthatják, hogy Dorina és Zotya nemcsak egy ágyban fekszenek, hanem intim közelségbe is kerülnek. A TV2 által megosztott videón jól látszik, hogy Zotya Dorina nyakát csókolgatja, a lány pedig szenvedélyesen beleharap a férfi kezébe, miközben a takaró alatt ritmikus mozgásnak lehetünk a szemtanúi. Úgy tűnik, hogy a második szex is megtörténik a villában, ami még hatalmas fordulatokat, megmagyarázhatatlan dolgokat és konfliktusokat ígér a nézőknek.

Vajon mit szól majd a látottakhoz Noel, Dorina párja?

A Kísértés párosa kölcsönösen megcsalta egymást

A hétfői tábortűz ceremónián Noel végignézte, ahogy a párja Zotyával flörtöl, majd csókolóznak, ami után nem akart hinni a szemének, láthatóan rosszul esett neki.

"Az első pár napban én nagyon tartottam magam. 

Az én fejemben az volt, hogy mi együtt megyünk haza innen. 

Meg sem nézte az első videómat (a megcsalást- a szerk.) és már ezek előtt elkezdett a Zotyával kacérkodni, flörtölni.

Lehetett volna egy gyönyörű love story is a miénk, de telibe lesz@rja, hogy mi van velem egyébként

- vallotta be Kasza Tibinek a felvételek megtekintése után. 

Azonban fontos kiemelni, hogy Noel sem ártatlan, hiszen Natival lefeküdt, és szinte minden kísértővel folyamatosan flörtöl.

Miről szól A Kísértés?

A Kísértés húsz év után tér vissza a magyar televízióba, az eredetije, a Temptation Island egyébként 2001-ben indult az Egyesült Államokban. Az alaphelyzet szerint négy férfi szereplő lakik együtt tíz szépséggel, fiatal csinos nővel, persze remek körülmények közt, medencés házban. A férfiak megpróbálnak hűek maradni a párjukhoz, a szingli nők feladata pedig elcsábítani őket, próbára tenni a hűségüket, szerelmüket. Ehhez különféle praktikákat is bevetnek, és gyakran kerül elő az alkohol is a medencés partikon.

Ezzel párhuzamosan a férfiak barátnői, menyasszonyai egy hasonló luxusingatlanban élnek a szomszédban vagy a közelben, persze kigyúrt testű, jóképű srácokkal, akiknek pedig az a feladatuk, hogy elcsábítsanak egy-egy női versenyzőt. Ez persze rengeteg vitával, furcsa félreértéssel, kínos magyarázkodással, botránnyal jár, ugyanis szabályos időközönként a szereplők videókat nézhetnek meg arról, mit művelt a párjuk előző nap. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!