79 évesen újra megnősült az ABBA sztárja - fotók

Björn Ulvaeus és Christina Sas 2022-ben
Björn Ulvaeus és Christina Sas 2022-ben
Vágólapra másolva!
Az ABBA együttesből ismert Björn Ulvaeus harmadszor is megnősült, elvette 28 évvel fiatalabb párját.
Vágólapra másolva!

79 évesen harmadszor is megnősült az ABBA sztárja, Björn Ulvaeus, Koppenhágában egy szűk körű ceremónián vette el 28 évvel fiatalabb párját, Christina Sast.

ABBA Björn Ulvaeus
Björn Ulvaeus és Christina Sas 2022-ben: az ABBA sztárja ekkor mutatta be hivatalosan az új partnerét
Fotó: FREDRIK PERSSON / TT NEWS AGENCY / TT News Agency via AFP / FREDRIK PERSSON / TT NEWS AGENCY / TT News Agency via AFP

"Ma, 2024. szeptember 21-én Björn Ulvaeus feleségül vette a dániai Herningből származó Christina Sast. Az ABBA utolsó, Voyage című albumának megjelenése kapcsán ismerkedtek meg 2021-ben Nürnbergben, és 2022 tavaszán kezdtek el randevúzni. Az esküvőre Koppenhágában került sor közeli barátok és családtagok jelenlétében" – jelent meg Björn Ulvaeus hivatalos Instagram-oldalán pár esküvői fotó kíséretében. Nézze meg a lapozható bejegyzést!

Mint a kísérőszöveg további részéből kiderült, a ceremónián két dán énekesnő, Anne Linnet és Kaya Brüel is felléptek, illetve Sandi Toksvig komikus is szórakoztatta a násznépet, "igazán különlegessé varázsolva az estét".

Az ABBA sztárja nyilvánosan két éve, a Pippi at the Circus stockholmi premierjén mutatta be a párját: "Ő a partnerem, Christina. Már egy ideje randizunk, és úgy éreztem, el kell hoznom őt erre az eseményre. Ez az első alkalom, hogy egy párként jelenünk meg" – mondta akkor.

Kétszer volt már nős az ABBA sztárja

Björn Ulvaeus 2022 februárjában jelentette be, hogy 41 év házasság után elválik a feleségétől, Lena Kallersjőtől, ám közösen kiadott nyilatkozatukban akkor még nem szerepelt, hogy mi volt a szakítás oka.

"Rengeteg csodálatos és eseménydús év után úgy döntöttünk, hogy külön utakon folytatjuk. Közeli barátok maradunk, és az unokáink születésnapját, illetve a többi családi eseményt továbbra is együtt fogjuk ünnepelni" – írták. A párnak két lánya született, Emma a bejelentéskor volt 40 éves, Anna pedig 36.

Björn Ulvaeus és Lena Kallersjö 1981-ben házasodtak össze, alig fél évvel az után, hogy az énekes elvált az ABBA-ból szintén ismert első feleségétől, Agnetha Fältskogtól – az ABBA legnagyobb sikereinek idején ugyanis vele voltak együtt, 1971 és 1980 között voltak házasok.

 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!