Itt vannak a részletek Árpa Attila titkos esküvőjéről

Árpa Attila
Árpa Attila
Fotó: TV2
Vágólapra másolva!
Augusztusban újra megnősült Árpa Attila, aki azóta pár részletet is megosztott az esküvőről.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, augusztusban újra megnősült Árpa Attila, elvette a 19 évvel fiatalabb Czakó Alexandrát – akivel egyébként tíz éve ismerik egymást, és szinte végig se vele, se nélküle kapcsolatban voltak, miközben Árpa Attila A Nagy Ő című társkereső műsorban is próbálkozott.

Árpa Attila
Árpa Attila újra megnősült
Fotó: Instagram/Árpa Attila

"Ez egy tíz éve tartó se veled, se nélküled kapcsolat, mint a Jóbarátokból Rossé és Rachelé. Hol összejöttünk, hol szakítottunk Atival" – mondta Czakó Alexandra, majd a férje vette tőle át a szót. 

Mindkettőnk részéről volt olyan időszak, amikor más kapcsolatban voltunk, de ilyenkor sem engedtük el egymás kezét teljesen.

Sőt most már azt is elárulhatom, hogy amikor két évvel ezelőtt egy szakításunk véglegesnek tűnt, és elvállaltam A Nagy Őt, elég hamar szembesültem azzal, hogy ott én nem fogom megtalálni az igazit, így már a forgatás alatt újra beszélni kezdtünk" – mesélte Árpa Attila a Story magazinnak.

A színész és producer azt is elmondta, hogy egy forgatáson rosszullétet színlelve, a stáb előtt kérte meg a párja kezét, az augusztus elején tartott polgári esküvőre pedig rossz útlevelet vitt, a nagy sietségben egy forgatási kelléket kapott fel a saját valódi okmánya helyett. "Már ott ültünk az anyakönyvvezető előtt, amikor megkérdezték: miért egy német úriember, egy bizonyos Hans útlevelével szeretném magam igazolni?" – emlékezett.

Czakó Alexandra még arról mesélt, hogy a jó két héttel későbbi nagy esküvő a kedvenc filmjeikre épült, többek között a Vissza a jövőbe vagy a Star Wars világát is megidézték egy-egy geggel. "De hát milyen is legyen két igazi filmőrült esküvője? Pont olyan volt, mint a kapcsolatunk: tele humorral, jókedvvel, játékossággal. Egy könnycseppet sem ejtettem, az egész egy óriási kaland volt" – magyarázta.

Árpa Attila korábban is volt már házas

Árpa Attila 2005-től már volt házas, akkor Tomán Szabina modellt vette feleségül, akivel született is egy közös lányuk, Amira. A páros kilenc év után vált el, Árpa Attila pedig már 2014-ben kiszúrta egy szépségversenyen Czakó Alexandrát.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!