Újra megnősült Árpa Attila

Árpa Attila
Árpa Attila
Fotó: TV2
Vágólapra másolva!
A volt tévés producer, színész, realityszereplő, Árpa Attila a nála 19 évvel fiatalabb Czakó Alexandrát vette el. Árpa Attila korábban A Nagy Őben kereste a boldogságot.
Vágólapra másolva!

Lapértesülések szerint újra megházasodott Árpa Attila: a színész-tévészereplő a nála 19 évvel fiatalabb Czakó Alexandrát vette el. 

Árpa Attila
Árpa Attila
Fotó: TV2

Tavasszal már vállalták a kapcsolatukat, akkor együtt jelentek meg a Bonus Trip című film budapesti bemutatóján. Árpa korábban csak egy TikTok-videóban utalt arra, hogy újra összejöttek: az elmúlt időszak történéseiből válogatott fotókat, és az egyiken Czakó Alexandra is mellette volt. Korábban négy évig voltak együtt, nagyjából egy hónappal azelőtt szakítottak, hogy Árpa megjelent A Nagy Őben. A szakítás akkori okairól itt olvashat.

2005-től már volt házas, akkor Tomán Szabina modellt vette feleségül, akivel született is egy közös lányuk, Amira. A páros kilenc év után elvált. 

Árpa korábban a TV2-n kereste a szerelmet 

Árpa korábban a TV2-n volt A Nagy Ő főszereplője, de nem talált magának megfelelő partnert, a választott lánnyal nem maradt együtt a forgatás után.

Tavaly nyáron eltűnt a közösségi oldalakról egy időre, mint kiderült, "digitális detoxra" ment, tudatosan vonult ki egy időre a közösségi médiából: "Mentális szabadságra mentem, fogalmazhatunk így. Elegem lett és meguntam – bevallom őszintén – a digitális véleményhuszárokat, elég lett a kéretlen tanácsadókból, azokból, akik folyton és mindenen fröcsögnek. Nincs szükségem arra, hogy felülbírálja a mindennapjaimat bárki" – mondta a Ripostnak.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!