Jön az első hajsza az Ázsia Expresszben, két páros már veszélyben van

Ázsia Expressz
Az Ázsia Expressz eredeti szereplői
Vágólapra másolva!
Pénteken jön az idei Ázsia Expressz első hajszája, Krausz Gábor és Mikes Anna, illetve a Zámbó testvérek már biztosan küzdenek a továbbjutásért.
Vágólapra másolva!

Két páros már biztosan részt vesz az Ázsia Expressz ötödik évadának első hajszájában: a korábban is nagyot hibázó Mikes Anna és Krausz Gábor egy feladatnál ezúttal Béres Anett-tel és Sáfrány Emesével kötöttek alkut, a lányok azonban nem várták meg őket.

Ázsia Expressz
Ázsia Expressz: Mikes Anna és Krausz Gábor már biztosan hajszáznak
Fotó: TV2 / TV2
Zámbó Krisztián és Zámbó Adrián, Ázsia Expressz
A Zámbó testvérek is küzdenek a továbbjutásért
Fotó: TV2 / TV2

Krauszék így utolsó előttiként értek célba, csak a Zámbó testvérek, Krisztián és Adrián maradtak el mögöttük, így ők lettek a hajsza második biztos résztvevői. Három páros fog a továbbjutásért küzdeni, így pénteken egy harmadik pár is csatlakozik hozzájuk – de hogy kik, az csak az esti adásból derül majd ki. Béres Anett és Sáfrány Emese mindenesetre megszerezték a védettséget jelentő medált, így ők nincsenek veszélyben. 

Nézze meg a bejelentést a hajszáról!

Baleset is volt az Ázsia Expressz csütörtöki adásában

Mint írtuk, a csütörtöki adásban dráma is volt bőven, Zámbó Adrián például csúnyán megsérült: a nagy rohanásban elcsúszott, és felsértette a térdét, amelyből ömlött a vér.

Maga Zámbó Adrián egyébként nem tulajdonított túl nagy jelentőséget az esetnek, a bátyja azonban annál jobban megijedt, a feszültségtől rögtön el is kezdett sírni – miközben pont Krausz Gábor és Mikes Anna próbálták vigasztalni. 

Kik vannak még az Ázsia Expresszben?

Vasárnap, szeptember 1-én indult a TV2-n az Ázsia Expressz ötödik évada, amelyben az alábbi párosok vágtak neki a versenynek a Fülöp-szigeteken:

  • Till Attila és Stohl András
  • Mikes Anna és Krausz Gábor
  • Cserpes Laura és édesapja, Cserpes István
  • Laky Zsuzsi és Dietz Gusztáv
  • Sáfrány Emese és Béres Anett 
  • Jolly és Szuperák Barbara
  • Zámbó Krisztián és Zámbó Adrián
  • Zsigmond Angéla tartalomgyártó és párja, Mészáros Bende

A korábbi hírek szerint szokatlan körülmények között csatlakozott a csapathoz L.L. Junior és akkori barátnője, Dárdai Blanka is, a műsorban valamikor őket is láthatjuk még a későbbiekben. 

A Fülöp-szigeteki és tajvani forgatás nem volt egyébként veszélytelen: már az első adásban egy lakatlan szigeten, mérges kígyók között aludtak a szereplők, a stáb pedig a kezdeti buszbaleset után cunamiriadó miatt is aggódhatott, majd erdőtűz miatt kellett változtatniuk a műsor menetrendjén. A csapat aztán később is élt át drámai pillanatokat, hisz volt, hogy az éjszaka közepén földrengésre ébredtek.

 

 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!