Óriási botrány volt az Ázsia Expressz után

Ördög Nóra, Ázsia Expressz
Ördög Nóra, Ázsia Expressz
Fotó: TV2
Vágólapra másolva!
A kalandos-utazós reality péntek esti része után képernyőn volt egy kibeszélő adás a TV2-n, ahol a problémák is szóba kerültek. Az Ázsia Expressz nézői egy hetek óta tartó konfliktus egy újabb fordulatát láthatták.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, az Ázsia Expressz legutóbbi adásából a közönségkedvencnek számító Stohl András és Till Attila párosa esett ki. A megpróbáltató reality viszont sokat kivesz mindenkiből, a kialvatlanság, a sok stressz, állandó rohangálás, stoppolás, reménytelennek tűnő szálláskeresés után idegesek a játékosok, néha egymást is bántják – így veszett össze Béresék és Zsigmondék párosa is.

Ázsia Expressz - Ördög Nóra próbálja nyugtatni a sértődött szereplőt
Ázsia Expressz - Ördög Nóra próbálja nyugtatni a sértődött szereplőt 
Fotó: TV2

A felvételen az látszik, hogy Béres Anett ingerülten odaszól riválisának, hogy „ne hazudj, orvosi eset vagy!” Erre Zsigmond Angi sértődötten kivonult a stúdióból, majd kisebb káosz lett, mire Ördög Nóra próbálta menteni a menthetőt. Arról beszélt, hogy összezárva jobban kijönnek a feszültségek, de a kinti világban majd el tudják kerülni egymást – végül Sáfrány Emese ment ki, hogy visszahozza a nőt, aki elsírta magát és megalázó helyzetről beszélt.

Itt a jelenet videón:

A folytatásban Mészáros Bende bocsánatot kért Béres Anettől, mert sokszor beszélt róla megalázóan, miközben Sáfrány Emese a pityergő Angit ölelgette a háttérben - amúgy épp Tilla beszélt előtte és be sem tudta fejezni a gondolatait. A kissé szétesett békítőshow folytatása itt megnézhető. 

A cikk folytatódik, lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!