Friss fotókon látható a súlyos beteg Bruce Willis

Bruce Willis
Bruce Willis 2019 áprilisában
Fotó: Theo Wargo / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Vágólapra másolva!
A súlyos beteg Bruce Willis egyre ritkábban jelenik meg a nyilvánosság előtt, most azonban készült róla pár friss lesifotó. Nézze meg!
Vágólapra másolva!

A súlyos beteg Bruce Willist ritkán látni mostanában, vasárnap azonban a Los Angeles-i Studio City városrészben fotózták, egy kocsiban ült baseballsapkában, és mintha a visszapillantó tükörben nézte volna magát. Nézze meg a friss képeket a Daily Mail oldalán vagy az alábbi bejegyzésben!

A legfrissebb fotók Bruce Willisről:

Milyen betegséggel küzd Bruce Willis?

Mint ismert, a színésznél 2022-ben diagnosztizáltak afáziát, ezért bejelentette, hogy visszavonul a színészettől – ez a betegség ugyanis gyógyíthatatlan, az érintettek beszédközpontja pedig sérül. 2023 februárjában frontotemporális demenciát állapítottak meg nála, ami tovább súlyosbította az állapotát, memóriaromlást, viselkedésváltozást okozott.

Bruce Willis
Bruce Willis 2019 októberében
Fotó: Angela Weiss / AFP / Angela Weiss / AFP

Bruce Willis családja mindenben támogatja a sztárt, felesége pedig annyira elszánt, hogy még könyvet is ír a férje betegségéről. A várhatóan 2025-ben megjelenő, egyelőre cím nélküli könyvben Emma Heming-Willis elmeséli, hogyan élte meg a férje betegségét, a reményei szerint segíteni is tud majd azoknak, akik hasonló problémával küzdenek. 

Mik az újabb fejlemények?

Emma Heming-Willis nemrég új fejleményekről is beszámolt, amik akár a világsztár gyógyulásában is segíthetnek. "Részt veszek egy olyan egészségügyi vizsgálatban, amely az agy működését vizsgálja. Igazán reménykeltő dolgok vannak kilátásban, ami a neurodegeneratív betegségeket illeti" – írta egy Instagram-sztoriban augusztusban.

A pár előtte ünnepelte egyébként a 15. házassági évfordulóját, amelynek alkalmából Emma Heming-Willis egy szívszorító üzenetet is megosztott a közösségi oldalán. 

Választhatok. Fetrenghetek a bánatban vagy ünnepelhetek.

Amit tudok, hogy ünnepelnem kell. A kapcsolatunk valószínűleg erősebb, mint valaha. Van két okos, vidám és egészséges lányunk. Van egy családi egységünk, amely kölcsönös tiszteletre és csodálatra épül. Egyszerűen szeretem és imádom azt a férfit, akihez hozzámentem. Annyira büszke vagyok arra, amink van, és folytatjuk tovább az alkotást. Szóval boldog évfordulót nekünk!" – írta egy korábbi bejegyzésben a közösségi oldalán.

Bruce Willis és Emma Heming-Willis 2009-ben házasodtak össze, és, mint a fenti írásból is kiderül, két lányuk született. A színésznek volt feleségétől, Demi Moore-tól is született három lánya, közülük Rumer Willis szintén hírt adott az apja állapotáról augusztusban.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!