Caramel elmondta, mit érez most – sokan nem erre számítottak

A 2024-es Megasztár zsűrije, Marsalkó Dávid, Marics Peti, Rúzsa Magdi, Caramel, Papp Szabi
A 2024-es Megasztár zsűrije, középen Rúzsa Magdi
Fotó: TV2
Vágólapra másolva!
Caramel, az egyik legsikeresebb magyar énekes, aki boldog, harmonikus családi életet él. A siker részben pont ennek köszönhető. Jövőre lesz tíz éve, hogy házas, feleségével két gyereket nevelnek. Az énekes pedig most abban a műsorban zsűri, ahol karrierje elkezdődött, a Megasztárban, ahol persze komoly, és olykor nehéz döntéseket kell meghoznia.
Vágólapra másolva!

Caramel most arról beszélt, milyen érzés a zsűriben ülni. Ha valakinek, neki van összehasonlítási alapja, hiszen korábban énekesként vett részt ugyanebben a műsorban, és lett országosan ismert.

"Boldog vagyok és szerencsésnek tartom magam, hogy a Megasztár zsűrijében ülhetek. 

Összehasonlíthatatlan az érzés, mert most érzem át, milyen súlya van egy-egy döntésnek. Lehet, hogy úgy tűnik, de picit sem könnyű ebben a szerepben lenni. 

Nagyon sok tehetséggel találkoztunk, fájdalmas egy-egy versenyzőt elengedni – mondta a Borsnak.

Így néz ki most Caramel
Fotó: Instagram/Caramel

Caramel boldog családi életet él, lassan tíz éve annak, hogy házas, feleségével két gyereket nevelnek. Most a műsorban kell nehéz döntéseket hoznia.

"Nekem az tetszik a legjobban, hogy mindenki egy olyan arcát is meg tudja mutatni, amit eddig nem ismertek a nézők. 

A legkellemesebb meglepetés számomra Rúzsa Magdi. Ki merem jelenteni, hogy a legjobb női zsűritag. Önazonos, nyílt és őszinte, hiteles, emberi.

De mindenkit nagyon megszerettem, és nem mindegy, milyen csapatba kerül az ember. Persze ahogy megyünk előre a műsorban, amikor egyre feszültebb pillanatokat élünk át, elkerülhetetlenek a véleménykülönbségek, amik vitákat eredményeznek.

Azt is mondja, azt várja a legjobban, hogy a válogatás után elinduljanak a műsor elő adásai.

"Nagyon várom. Az élő adásnak a varázsa egészen más. Ott jönnek ki igazán az energiák, hiszen a versenyzők komoly produkciókkal állnak színpadra. Izgatott vagyok, mert annak is megvannak a nehézségei, hiszen egyre több tehetségtől kell elbúcsúznunk".

Caramel ismertségével sokan próbálnak visszaélni, egy ember pedi most egyenesen Caramelnek adta ki magát, és így próbált felépíteni egy oldalt, ki tudja, milyen célokra. A csalót végül az énekes felesége, Szilágyi Szilvi buktatta le.

A Megasztár hétről-hétreelképesztő sikert, vagyis nézettséget ér el, igaz ez a Tv2-ön nem számít újdonságnak. Írhatnánk, hogy régen alázta meg ennyire a TV2 - nézettség tekintetében - az RTL Klubot, de ez nem lenne pontos. Az elmúlt években egyre általánosabbá vált, hogy a TV2 egy-egy sikerműsora (túlzás nélkül) agyonverte a másik kereskedelmi tévé próbálkozását.

Megasztár
Megasztár
Fotó: TV2

A műsorba pedig elképesztő tehetségek jelentkeznek. Épphogy elindultak a válogatók, de talán már meg is van a győztes: Rúzsa Magdi, legalábbis így gondolta, mikor meghallotta a 21 éves Tóth Abigélt énekelni.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!