Itt vannak Cinthya Dictator esküvői fotói

Molnár Tamás és Cinthya Dictator
Molnár Tamás és Cinthya Dictator
Fotó: Instagram/Cinthya Dictator
Vágólapra másolva!
Titokban férjhez ment Cinthya Dictator, fotókat is mutatott az esküvőről.
Vágólapra másolva!

Cinthya Dictator és a párja, Molnár Tamás titokban összeházasodtak Las Vegasban, amiről az influenszer egy lapozható bejegyzést is mutatott az Instagramon. "Te vagy a legjobb dolog, ami történt velem egész életemben" – írta a posztjához. Nézze meg!

A képek alapján persze akár egy szimpla esküvői divatfotózásról is lehetett volna szó, a kommentek között azonban több ismerős gratulált a párnak – maga Cintyha Dictator pedig a Daalarna ruhamárka esküvői magazinjának, a Secret Storiesnak is nyilatkozott a ceremóniáról.

"Soha nem voltam az a típusú nő, aki esküvőről álmodik. Vágytam rá, hogy Tomi eljegyezzen, és ezzel kimondja azt, hogy engem akar az egész életére. De maga, amivel az esküvő jár, az soha nem vonzott! Az eljegyzés után kellett idő ahhoz, hogy megértsem: attól még, hogy feleség leszek, ugyanúgy önmagam maradhatok, nem kell más szerepbe átlépnem... A kaliforniai lánykérés után eltelt egy év. 

Tomi már nagyon szerette volna az esküvőt, de egyszerűen nem tudtam magamat elképzelni egy önkormányzatis ceremónián.

Először budapesti helyszíneket nézegettünk, mert mindketten budapestiek vagyunk, de nem jutottunk dűlőre. Ekkor mondta Tomi, hogy mi lenne, ha Las Vegasban tartanánk meg az esküvőnket, ahogyan eredetileg is szerette volna! Először nem voltam odáig az ötletért, de kompromisszumot kötöttem. Én el akartam utazni valahová összeházasodni vele, ő pedig Las Vegasban akart elvenni" – magyarázta Cinthya Dictator az esküvőről, amelynek időpontját végül egy Las Vegas-i Marilyn Manson-koncerthez igazították.

Cinthya Dictator és Molnár Tamás hat éve alkotnak egy párt, az eljegyzésre 2022-ben került sor. Az esküvőt végül egy kis kápolnában tartották meg, csak a legközelebbi családtagok kaptak meghívót.

Cinthya Dictator korábban Varga Viktor barátnője volt

Az influenszer korábban Varga Viktor barátnőjeként vált ismertté, akkoriban többeket aggasztott az állapota. "Nem vagyok anorexiás! Mindig is vékony voltam. Nyilván 1-2 kilót lefogytam a stressz hatására, és mivel kevés volt a súlyom, ezért jobban észrevehető... Egyáltalán nem vagyok olyan rosszul, mint ahogy azt sokan gondolják. Már elengedtem Viktort. Természetesen van, hogy elszomorodom, de már egyre ritkábban. Sokat írok, fotózok és a barátaimmal vagyok" – mondta nem sokkal a szakítás után.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!