Szeretőjétől született gyereke a Foo Fighters sztárjának

Dave Grohl, Foo Fighters
Dave Grohl, Foo Fighters
Fotó: Suamy Beydoun / AGIF / AGIF via AFP
Vágólapra másolva!
A Foo Fighters frontembere, Dave Grohl kénytelen volt elismerni, hogy megcsalta a feleségét, miután gyereke született a szeretőjétől.
Vágólapra másolva!

A Foo Fighters frontembere, a Nirvana korábbi dobosaként is ismert Dave Grohl az Instagram-oldalán tett közzé egy meglepő bejegyzést, amelyben elismerte, hogy házasságon kívüli viszonyából gyereke született. 

Nemrég egy újabb kislány édesapja lettem, aki a házasságomon kívül született.

Azt tervezem, hogy szerető és támogató szülője leszek. Szeretem a feleségemet és a gyerekeimet, és mindent megteszek, hogy visszanyerjem a bizalmukat és elnyerjem a megbocsátásukat. Hálásak vagyunk azért, hogy tekintettel vannak minden érintett gyerekre, miközben továbblépünk együtt" – írta a posztjában. Nézze meg!

Csalódtak a Foo Fighters rajongói

A bejegyzésnél már le vannak tiltva a hozzászólások, de a Daily Mail szerint a Foo Fighters-rajongók jó része megbotránkozott Dave Grohl kijelentésén, többen személyes árulásnak érezték, hogy a rocksztár megcsalta a feleségét.

"Dave Grohl megcsalta a feleségét, és teherbe ejtett egy másik nőt. Ez kib*szottul kiábrándító. Mindig is menő srácnak tartottam, és imádtam, ahogy az önéletrajzában a családjáról és a gyerekeiről beszélt. Igazán gyenge műsor, Dave" – írta valaki, sokak véleményét összegezve ezzel.

A feleségétől három gyereke van

Dave Grohl először 1994 és 1997 között volt házas, majd 2001-ben megismerte a modellként és tévés producerként dolgozó Jordyn Blumot, akivel két év múlva össze is házasodtak, azóta együtt vannak.

Dave Grohl, Foo Fighters, család
A Foo Fighters frontembere, Dave Grohl a családjával
Fotó: Matt Winkelmeyer / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Jordyn Blummal három közös gyerekük született, mindhárman lányok. A legidősebb, Violet May 2006-ban jött a világra, és már 2018-ban megjelent az apja mellett a színpadon, hogy előadjon vele egy Adele-feldolgozást – 2021-ben pedig már úgy nyilatkozott róla a rocksztár, hogy ő a legtehetségesebb zenész a családban.

Dave Grohl és Jordyn Blum második lánya, Harper Willow 2009-ben született. 2021-ben az ő zenei tehetségét is méltatta az apja, amikor arról beszélt, hogy Paul McCartney meglátogatta – az este pedig azzal ért véget, hogy Harper Willow-val együtt zongoráztak. A harmadik kislány, Ophelia Saint 2014-ben született, melléjük érkezett most a negyedik gyerek.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!