Gyilkos sztárparádé: Mutatjuk, kikkel erősített a Gyilkos a házban új évada

Vágólapra másolva!
A-listás sztárokkal tért vissza a Disney+ nagysikerű krimi-vígjáték sorozata, a Gyilkos a házban. A Steve Martin, Martin Short és Selena Gomez nevével fémjelzett sorozat nem csak a csavarokkal, de az egy négyzetméterre jutó sztárok számával is komolyan feladta a leckét a vetélytársainak.
Vágólapra másolva!

A négy évvel ezelőtt indult széria azonnal mindenki kedvence lett; a Gyilkos a házban csavaros története és humora minden korosztályt képes megmozgatni, nem beszélve a true-crime történeteket faló trióról, Charlesról, Olivérről és Mabelről, akiket egy rejtélyes gyilkossági ügy hozott össze az első évadban és eredtek egy pszichopata gyilkos nyomába. Azóta eltelt két évad, és bizony két új gyilkosság is történt abban a New Yorki-i luxusapartmanban, ahol főhőseink élnek, szóval, ha itt a Gyilkos a házban negyedik évada, akkor kell egy negyedik gyilkosság. (SPOILER: A harmadik évad nézői tudhatják, hogy a magyaros nevű Sass Pataki, aki Charles dublőrét alakította a történet szerint a számára világhírnevet hozó sorozatban a következő áldozat, ugyanis a karaktert Charles lakásában lőtte le egy mesterlövész. A hasonlóság miatt azonban felmerül a nagy kérdés; vajon Sass vagy Charles volt a kiszemelt áldozat és ki lehet a gyilkos?)  

Martin Short, Selena Gomez, Steve Martin, Only Murders In The Building Season 2 Premieregyilkos a házban, főszereplő, 4. évad
 Martin Short, Selena Gomez és Steve Martin a Gyilkos a házban 4. évadában ismét visszatérnek (Fotó: Northfoto)

Na, de kik erednek az elkövető nyomába; jelentjük Hollywood legjava és ki tudja, lehet köztük van a gyilkos is? Izgalmas nevekkel tér vissza a Disney+ Gyilkos a házban 4. évada.

 

Gyilkos a házban szereposztás a 4. évadban

Season 4 Premiere of Hulu's Only Murders In The Building, Meryl Streep, Martin Short
A pletykák szerint Meryl Streep és Martin Short nem csak a Gyilkos a házban 4. évadában alkotnak egy párt, hanem az életben is (Fotó: Northfoto)

Meryl Streep 

A háromszoros Oscar-díjas színésznő a sikertelen wannabe színésznő, Loretta szerepében látható ismét, aki a harmadik évadban (SPOILER) megtalálja az elveszettnek hit fiát és 70 felett nem csak a siker, de a szerelem is utoléri Oliver személyében. Loretta azonban szerepet kap egy hollywoodi kórházas sorozatban, így felmerül a kérdés; vajon folytatódhat Oliver és Loretta szereleme, továbbá az sem kizárt, hogy a late bloomer sztárnak valami köze lehet az új gyilkossághoz? Talán Charlest akarta megölni, hogy vége legyen az Only murders in the building nevű podcastnak és végre Oliverrel élhessen boldogan? A 75 éves Meryl Streep drámai és komikai vénáját is bevethette a harmadik évadban, nem beszélve az énekhangjáról, ugyanis egy Broadway-musical, a Halálcsörgő hozza meg számára a sikert a sorozatban.   

Land Of Women, Eva Longoria
Eva Longoria nagy visszatérése a Gyilkos a házban 4. évada a sorozatok világába (Fotó: Getty Images)

Eva Longoria 

Az előzetesből már kiderült, hogy az Only murders in the building nevű podcastból a negyedik évadban filmet akarnak csinálni, amiért a főhősöknek Los Angelesbe kell utazniuk. Itt derül ki, hogy már találtak három színészt arra, aki a kedvenceinket alakítanák a készülő filmben. Mabel figuráját Eva Longoria alakítja a sorozatban készülő filmben, vagyis a Született feleségek 49 éves dívája önmagát játssza a Gyilkos a házban-ban. Longoria – amellett, hogy bomba formában van – kiváló humorral kezeli a karrierjével és életkorával járó poénokat, főleg a Selena Gomezzel közös jeleneteiben. Merész elképzelés, de vajon egy igazi színésznő akár ölni is képes lenne a hitelesség kedvéért, esetleg ő maga is áldozat lesz? Pér rész múlva kiderül! 

Eugene Levy
Eugene Levy barátja, Steve Martin bőrébe bújik a Gyilkos a házban 4.évadában
(Fotó: AFP)

Eugene Levy 

Az Amerikai pite filmek szemöldök bajnokát, azaz Jim papáját már elég rég láthatták a magyar nézők, pedig rendszeresen készít filmeket, nem beszélve az amerikai Netflix egyik legsikeresebb kanadai sitcomjáról, a Schitt’s Creekről, ami bűn, hogy nem vettek át még az európai forgalmazók, ugyanis a Modern család és az Agymenők mellett az évtized legviccesebb sitcomja… Na, de vissza a gyilkoshoz! Levy, Steve Martin Charles-át alakítja a készülő filmben. Eddig inkább a kifinomult oldalát mutatta meg a sorozatban az önmagát játszó színész; vajon egy megfigyelő pszichopata vagy potenciális első áldozat?  

Zach Galifianakis
Zach Galifianakis a Gyilkos a házban 4. évadának premierjén 
(Fotó: AFP)

Zach Galifianakis 

Az egyedi humorú sztárt nem a könnyen leírható nevéért zártuk a szívünkbe, sokkal inkább a Másnaposok-trilógia teljesen idióta Alanjeként. Az 54 éves színész mostanában kicsit visszább vett a tempóból, így volt ideje arra, hogy beszálljon ő is a gyilkosos muriba. Zack Olivért alakítja a készülő filmben, ami érdekes választás: hiszen a hetvenes, alacsony és cingár rendező szöges ellentétje az ötvenes, magas, mackós színésznek. Annyi biztos, ha Zach Galifianakis feltűnik a vásznon, akkor sírva röhögünk a poénjain, de lehet, hogy most más miatt fogunk sírni?  

Melissa McCarthy
Melissa McCarthy szokatlan szerepben tűnik fel a Gyilkos a házban 4. évadában
(Fotó: Getty Images)

Melissa McCarthy 

A Női szervek, A kém és a Koszorúslányok sztárja lehet a negyedik évad igazi atombombája. Az 54 éves Melissa McCarthy színésznő ugyanis Charles testvérét alakítja, aki az előzetes alapján elég lököttnek és magánakvalónak tűnik, leginkább egy viccbeli bolond macskásnőnek néz ki. Azt, hogy hány macskája van és mennyire bolond, a következő részekből kiderül, de egy biztos, a személye jelentősen felforgatja majd Charles, Mabel és Oliver életét.  

A 10 részes sorozat legújabb epizódjai minden szerdán a Diseny+ - on látható.  

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!