Horváth Éva megszólalt a súlyos balesetéről

Horváth Éva
Vágólapra másolva!
Az egykori szépségkirálynő nemrég a közösségi oldalán a kórházból jelentkezett be. Horváth Éva balesetet szenvedett, és hatalmas fájdalmai vannak.
Vágólapra másolva!

Horváth Éva nemrég az Instagram-oldalán osztotta meg, hogy egy medencébe ugrott be épp, amikor megsérült, talán megcsúszott, így kórház, vizsgálat lett a vége. A képén befáslizott lábbal, mankókkal látható, de szerencsére gipszet nem kapott.

Horváth Éva
Fotó: Horváth Éva/Instagram

Horváth Éva balesetet szenvedett

Az egykori szépségkirálynő rengeteg aggódó üzenetet kapott, ugyanis nem lehetett tudni, hogy pontosan mi történt vele, ezért a közösségi oldalán számolt be az állapotáról:

"Tök ügyes voltam. 

Tegnap még virgonckodtam a medencében, ma pedig kikötöttem a kórházban. 

Sokan tudjátok, hogy a térdemmel mindig voltak problémáim. Éppen ezért tudom milyen egy keresztszalagszakadás, részleges szalagszakadás... De ez teljesen más. 

A vádlimtól lefele megszűnt a lábam létezni, egy kicsit sem tudom terhelni, nem tudok ráállni, annyira fáj, pedig a fájdalomküszöböm elég magas

 - kezdte a videóban. 

Ami most a legjobban aggaszt, végre el tudtam kezdeni sportolni, jógáztam, futottam, elkezdtem leadni a súlyomból.

 Aztán kinyírtam megint a lábam. Azt, hogy mikor tudok elkezdeni újra sportolni... Ezért vagyok a legszomorúbb és dühösebb. 

Dühösnek kell magamra lennem, mert én csináltam ezt a hülyeséget. 

De közben sajnos ezeket a sérüléseket nem lehet kivédeni. Remélem ezúttal nem fél év lesz a regenerálódás"- osztotta meg a korlátozott ideig elérhető történetében. 

Legutóbb  Lyme-kórral küzdött

Horváth Éva a közösségi oldalán jelentette be még augusztusban, hogy Lyme-kórral küzd, ugyanis egy kirándulás alkalmával megcsípte őt több kullancs. 

B

elenéztem a tükörbe, láttam, hogy egy hatalmas piros folt van ott, ahol ő megcsípett.

Mondom"jézus istenem". Majd rákerestem, hogy melyek a lyme-kór tünetei, és a foltot is írták, ami teljesen ugyanúgy nézett ki, mint ami nekem volt. Az orvos is megerősítette a betegséget, majd elküldött a gyógyszertárba. 

A piros folt most kezdett el terjedni, jelenleg pedig már a kétszeresére nőtt

- magyarázta az Origónak. 

"Az eset még július 7-én történt, és már egy csomó programomat is lemondtam. Egy picit megnyugtató, hogy tudom, hogy ez minek tudható be. 

Az orvosok nem tudnak mit mondani. Be kell szedni az antibiotikumot, és folyamatosan figyelni kell a tüneteket. 

Soha nem gondoltam volna erre. Úgyhogy komolyan oda kell majd figyelni" - zárta gondolatait.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!