Férjhez ment a TV2 sztárja

Vágólapra másolva!
Álomszép menyasszony volt Kafi Rea Milla.
Vágólapra másolva!

Kafi Rea Milla és vőlegénye, Kovács Patrik csütörtökön hivatalosan is összekötötték az életüket. A TV2 sztárja secretstories.hu-nak mesélte el, hogyan álmodta meg a nagy napot: "Családias, meghitt esküvőnk lesz csak a legközelebbi családtagokkal és barátokkal, 65-70 fővel. Sajnos az én családom nem ünnepelhet velünk, ami miatt nagyon szomorú vagyok" - jegyezte meg azzal kapcsolatban, hogy a Szomáliában élő családját már 11 éve nem látta. Az édesanyjával és a testvéreivel tartja a kapcsolatot, előbbi nagyon megkedvelte a magyar párját is.

Nagyon örül neki, imádja a páromat, családtagként tekint rá. Megszakad a szívem, hogy nem tud itt lenni a nagy napon. Nem így képzeltem, de sajnos ezt hozta az élet

- mondta.

Az esküvőn ott voltak a barátai, köztük Kecskés Enikő is, aki a mesebeli helyszínről, a Pikant Pajtáról is megmutatott egy kis részletet a 24 óráig elérhető Instagram-sztorijában

Minden őszies stílusú, narancs és barna színben pompázott, így a menyasszony csokra is, illetve a díszletelemek. A ceremónia a szabadtéren zajlott, míg a lakodalmat már bent tartották. A gyönyörű menyasszony az ide kattintva elérhető Instagram-történetébe megosztotta, hogyan vonult oltár elé, milyen volt az első közös táncuk és hogy éljenezte őket a násznép. Esküvői ruhának egy letisztult, elegáns stílusút választott, melyben csodásan nézett ki.

Már sok mindent elárult a múltjáról

Az Ázsia Expressz korábbi versenyzője, Kafi Rea Milla nemrég a Next Top Model Hungary műsornak volt a vendége, mint tapasztalt, sikeres modell. A fiatal lány tizennégy évesen menekült el Szomáliából egy kényszerházasság elől, 2014-től él Magyarországon. A versenyzőkkel nemcsak a szakmai tapasztalatait osztotta meg, hanem gyerekkoráról is mesélt. 

"Nekem az apukám volt, aki mindig azt mondta, hogy nem vagyok neki elég. Szerinte a lányok semmit nem érnek. Anyukám három lányt is szült neki, és mind a hármat utálta.  Állandóan azt mondta, hogy mivel lány vagyok, nem érek semmit" - vallotta be Kafi Rea Milla, aki fájó szívvel emlékszik vissza a múltban történtekre. Hozzátette, hogy édesanyja számára a legfontosabb ember a világon, és világ életében azért dolgozott, hogy neki és testvéreinek segítsen.

Az Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát című műsorban szerepelt a szomáliai születésű modell, Kafi Rea Milla. A menyasszony korábban elmesélte, hogy októberben egy olaszországi nyaralás során kérte meg a párja, Kovács Patrik a kezét. A fiatal lány nem úgy nevelkedett, hogy lehet udvarlója, ezért édesanyjának azt is félt elárulni, hogy szerelmes. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!