Kóbor Léna titokzatos szerelmével elhagyta az országot

Vágólapra másolva!
Kóbor János lánya, Kóbor Léna pár héttel ezelőtt árulta el, hogy rátalált a szerelem. A fiatal énekesnő eddig sejtelmesen fogalmazott a titokzatos férfiról, akivel az első közös nyaralásuk is megvolt.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, pár héttel ezelőtt Kóbor János lánya, Kóbor Léna bevallotta, hogy szerelmes, azonban nm árult el párjáról bővebb információt. Azt kiemelte, hogy udvarlója nem közszereplő, de úgy tűnik, kellő inspirációt ad a titokzatos fiú a fiatal énekesnő első zenéihez. "Erről még nem szeretnék sokat beszélni, de annyit elmondhatok, hogy lesz róla szó a zenékben" - mondta akkor. 

Kóbor Léna most először nyaralt a szerelmével

A fiatal lány visszatérő vendég az olasz tengerpartnál, viszont az idei nyaralás most más volt, mint az eddigiek. "Múlt héten Olaszországban voltam öt napot Lignanóban. Ez a kedvenc helyem, mert ismerem, mint a tenyeremet. Több, mint tíz éve vagyunk visszatérő vendégek és ismerősök is élnek kint, tehát nagyon családias a hangulat mindig" – kezdte Kóbor Léna a Borsnak, aki elmondta, szerelme miatt volt különleges a mostani utazás.

Ez volt életem első olyan nyaralása, ahova a párom is jött velem 

– mondta az egykori zenész legenda lánya, aki nagyon izgult, amikor be kellett mutatnia a családnak párját.

"Nyár elején jöttünk össze, de már születésnapom óta ismerjük egymást. Nagyon vicces folyamat volt bemutatni őt az egész családomnak és a baráti társaságomnak. Nagyon izgultam, hogy ki, mit fogsz szólni, de mindenki nagyon pozitívan fogadta és nagyon gyorsan beilleszkedett" - mesélte.

Egyelőre rejtegeti a barátját

Kóbor János lánya nagyon is tisztában van azzal, milyen a nyilvánosság előtt élni az életet. Bevallása szerint párjának, aki nem médiaszereplő, nagy meglepetést okoz mindig, ha magukról olvas az újságokban, azonban Léna nem akarja hagyni, hogy ez bármit is elrontson köztük.

"Nagy újdonság neki visszaolvasni rólunk a cikkeket az újságban, nehéz is hova tenni, ha az ember nem tapasztalt még ilyet. Már korábban megbeszéltük, hogy a kapcsolatunk valójában csak kettőnkre tartozik. Számunkra az a lényeg, hogy mi történik kettőnk között, nem pedig az, hogy próbáljunk mutatni kifelé valamit, ezért is még egy ideig biztos, hogy nem fogok mutatni a barátomból semmit, de nem kizárt, hogy ez megváltozik" - tette hozzá.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!