Kórházba került Pásztor Erzsi

Pásztor Erzsi
Pásztor Erzsi
Fotó: MTVA
Vágólapra másolva!
A Szomszédok sztárját műteni kellett, ettől a hangulata is rossz volt, a hőséget sem bírta. Pásztor Erzsi 68 évesen is aktív.
Vágólapra másolva!

Kórházba került Pásztor Erzsi: "A jobb kezemen nőtt egy pukli, amit operálni kellett. Még járok orvosi kezelésre, és szerencsére már jobban vagyok, de nagyon rossz kedvem volt tőle. Ráadásul ez a meleg sem segített a helyzetemen. Mindig örülni szoktam a születésnapomnak, most azonban a bezártság miatt kimaradt. Nagyon megviselt ez a nyár, hiszen ez a hőség sokszor kibírhatatlan volt. Hiába van itthon légkondi, nem sokat segített a helyzetemen. Továbbá a parlagfű-allergiám is kijött" - nyilatkozta a színésznő.

Kórházba került Pásztor Erzsi
Kórházba került Pásztor Erzsi 
Fotó: MTVA

"A kezem most is fel van kötve, de szerencsére az édes drága gyermekem gyakrabban feljött hozzám vidékről, és mindenben segített a hétköznapokban, legyen az a főzés vagy a bevásárlás. Ez volt az öröm az ürömben, hogy együtt voltunk, rengeteget beszélgettünk és nevettünk, ami szerintem kiemelkedően fontos a sok borzalom mellett, ami történik a világban" – mondta Pásztor Erzsi a hot! magazinnak.

Kórházba került, de jobban van, nagyon aktív

"A Fergeteges látogatás hamarosan a századik előadásához érkezik! Illetve tizenhatodikán kezdek próbálni egy új darabot a Turay Ida Színházban, amitől feldobódtam. Szerednyey Béla rendezi a Forgószínpad című darabot, ami egy idősotthonban játszódik. Korábban már játszottam ezt a Madách Színházban, csak akkor másik szerepem volt. 

Egy tüneményes, tragikomikus darab. 

A szereposztásban én vagyok a legöregebb, de nem is foglalkozom ezzel. Fiatalkoromban nagyon zavart, hogy folyamatosan öregasszonyokat játszom, már húszévesen Pikóné voltam a főiskolás vizsgán, de ennek köszönhetem, hogy egy pillanatig sem zavart a korom. Soha nem akartam átoperáltatni magam, nem érdekelt, hogy tele vagyok ránccal, mert a lábam vitt előre. Gyorsan élem az életemet, és ez szerencsére megmaradt öregkoromra is" – árulta el.

"Nincs fájdalmam és keserűségem, csak boldogságom: az, hogy a lányom velem van, ő pedig megajándékozott két gyönyörű unokával. Nekem nem is kell más. Nem is szeretnék már elérni mást az életben, hiszen boldog vagyok, és csak azt szeretném, hogy ezt őrizhessem még egy kicsit, és hadd maradjak még egy picurkát a Földön" - tette hozzá Pásztor Erzsi.

A színésznő nemrég itt beszélt a válásáról.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!