Borzasztó szereplők, ostoba befejezés: itt vannak 2024 legrosszabb sorozatai

Fotó: Peacock
Vágólapra másolva!
2024-ben indult már pár remek sorozat, de – csakúgy, mint más években – voltak elrontott produkciók, nagy melléfogások is. Sokan megsértődtek A gumis poénjain, mások a Talpig férfitól vártak volna többet, de például a Red Eye – Halálos repülés sem győzött meg mindenkit: ezek is szerepelnek a legrosszabb sorozatok között a Looper listáján.
Vágólapra másolva!

A Looper nevű szórakoztató magazin összeszedte, hogy melyek voltak eddig a legrosszabb sorozatok 2024-ben. A listán szerepel többek között Giancarlo Esposito új projektje, a Parish vagy épp Andrea Riseborough és Domhnall Gleeson közös munkája, az Alice & Jack – illetve több más produkció, amelyeket bővebben is bemutatunk. Nézze át, hogy megtudja, mely sorozatokat nem kell megnéznie!

Legrosszabb sorozatok: Parish
A legrosszabb sorozatok: a Parisht sem kímélték a kritikusok
Fotó: AMC+ / AMC+

A legrosszabb sorozatok: A gumis

„Egyszer sem nevettem” – írta a Los Angeles Times szerzője A gumis kapcsán, ami egy vígjátéksorozat esetében nem a legjobb kritika. Az autójavító műhelyben játszódó széria humorát sokan kimondottan sértőnek találták, hisz a munka utáni (netán közbeni) sörözésekkel, a meztelen nők mutogatásával csak sztereotípiákra játszottak rá az alkotók – amivel legfeljebb egy kollégiumi fiúszobában arathattak volna sikert, a Netflix képernyőjén aligha.

A gumis
Együtt A gumis főszereplői
Fotó: Netflix / Netflix

Talpig férfi

Szintén a Netflixen debütált az A Man in Full, amely papíron igen jónak ígérkezett: a főszereplője Jeff Daniels, az alkotója pedig David E. Kelley volt, akinek olyan sorozatokat is köszönhettünk, mint az Ally McBeal vagy újabban a Hatalmas kis hazugságok. Új munkáját sokan megnézték, azonban főleg negatív kritikákat kapott: az alapanyagul szolgáló Tom Wolfe-regényhez képest sekélyesnek, egyszerűnek tűnt.

Jeff Daniels, Talpig férfi
Jeff Daniels, Talpig férfi
Fotó: Netflix / Netflix

Szexi dög

Nem a Szexi dögök című párkereső realityről, hanem a Szexi dögről van szó, amely az azonos című, 2010-es film előzménysorozataként készült. A filmben a két főszerepet még Ray Winstone és Ben Kingsley játszották (utóbbit az alakításáért Oscarra is jelölték), hozzájuk képest az új színészek, James McArdle és Emun Elliott súlytalannak tűntek – ráadásul a széria is csak olyan kérdéseket válaszolt meg, amelyek az eredeti filmet látva aligha merültek fel bárkiben.

Szexi dög
A Szexi dög párosa
Fotó: Paramount+ / Paramount+

Red Eye – Halálos repülés

Az itthon a Maxon elérhető brit thrillersorozat izgalmas alaphelyzettel indult, de hat epizód is bőven sok volt belőle a kritikusok szerint, „hosszúra nyúlt, unalmas dolog” sült ki belőle. A történet középpontjában egyébként egy brit orvos (Richard Armitage) állt, akit azzal vádoltak, hogy egy pekingi konferencián megölt valakit – ezért kiadták Kínának, az oda tartó repülőjáraton azonban még nagyobb veszélybe került az őt kísérő rendőrtiszttel (Jing Lusi) együtt.

Red Eye - Halálos repülés
A Red Eye - Halálos repülés plakátja
Fotó: Max / Max

A következő oldalon még ezekről a sorozatokról lesz szó:

  • Az alma nem esik messze
  • The Spiderweb Chronicles
  • Good Times

Lapozzon, a következő oldalon folytatjuk!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!