Leonardo DiCaprio és Jennifer Lawrence munkanélküli lett

Vágólapra másolva!
Fejenként legalább 20 millió dollártól eshetnek el, ha leáll a Sinatra film előkészülete. Leonardo Dicaprio és Jennifer Lawrence házaspárt alakítana a filmben.
Vágólapra másolva!

Mégsem indulnak meg a Frank Sinatra film munkálatai idén. Több filmes forrás úgy tudja, egyenlőre nem kezdik el forgatni a filmet, így az Oscar-díjas főszereplői, Leonardo DiCaprio és Jennifer Lawrence munkanélküli lesz. A Sinatra névre keresztelt produkció csúszásának az okai nem tisztázottak, de állítólag költségvetési problémák, és a Sinatra-család áll a dolog mögött. 

Leonardo DiCaprio és Jennifer Lawrence, JenniferLawrence, vörösszőnyeg, red carpet
Leonardo DiCaprio és Jennifer Lawrence a Ne nézz fel premierjén
Fotó: Northfoto/RW

Miért áll a Sinatra film? 

A legendás énekes-színész élete számos titkot rejtett; viharos szerelemei, heves természete és állítólagos maffiakapcsolatai csak pár olyan téma, ami egy életrajzi filmben igazi aranybánya lehet. Nem hiába harapott rá évekkel ezelőtt a legendás  Martin Scorsese, aki állandó múzsáját, Leonardo DiCapriot kérte fel a főszerepre. Sinatra második feleségét, a mágikus szépségű és tehetségű Ava Garnert a mostanában nem túl jó szerepeket választó Jennifer Lawrence alakítaná. Érdekesség, hogy ez lenne a második Scorsese-film, amiben a néhai Ava Gardner főszerepben jelenne meg, a 2004-es Aviátorban is feltűnt az 1990-ben elhunyt figurája, ott a sokkolóan megváltozott Kate Backinsale alakította a sztár. 

Ne nézz fel!, Nenézzfel, Don't Look Up, Leonardo DiCaprio és Jennifer Lawrence, JenniferLawrence, 2021
Leo és Jen nagyon jó páros a vásznon
Fotó: Northfoto/Entertainment Pictures/Netflix

Leonardo DiCaprio és Jennifer Lawrence gázsija

A film állítólag már év végén foroghatott volna, de valamiért áll a projekt. Pontos információk nincsenek, de sokan a magas költségvetéstől tartanak, ugyanis Dicaprio és Lawrence ketten együtt annyit kérnek egy-egy filmért, amiből akár több produkció is elkészül: 20-30 millió dolláros gázsit fejenként. Scorsese sem ingyen dolgozik, legalább 10 milliót, és részesedést kér a film után, szóval ez a film alsó hangon 100 millió dollárból készülne, de inkább a 150 milliós büdzsé a valószínűbb. Szintén gond, hogy a film állítólag leplezetlen őszinteséggel szeretné bemutatni Sinatra és Gardner viharos szerelmi életét, de ez a Sinatra-családnak nem igazán tetszik és szeretnének nyomást gyakorolni a forgatókönyvre. 

Mindenesetre a nézők már nagyon várnák a produkciót, ami így leghamarabb jövőre kezdhet el forogni és 2026 előtt biztos nem láthatjuk, feltéve ha összeáll a projekt. DiCapriot és Lawrencet legutóbb a Netflix katasztrófafilm-szatírájában, a Ne nézz fel című filmben láthatta a közönség Meryl Streep, Cate Blanchett és Timotheé Chalamet társaságában. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!