Liptai Claudia visszatért, meghalt a kétszeres Oscar-díjas színésznő

Sztárban sztár All Stars
Sztárban sztár All Stars - Liptai Claudia láthatóan jól volt már
Fotó: TV2
Vágólapra másolva!
A Harry Potter-filmek legendás színésznője, a kétszeres Oscar-díjas Maggie Smith 89 éves korában halt meg. Liptai Claudia visszatérése sokáig kétes volt, ugyanis övsömör támadta meg a szervezetét. Azonban szombaton ismét a Sztárban Sztár All Stars zsűriszékében foglalt helyet.
Vágólapra másolva!
  • Liptai Claudia kórházba került

Liptai Claudia a második élő show után bejelentette, hogy kórházba került egy komoly betegséggel. A diagnózis: övsömör. Hatalmas fájdalmai voltak, és még a családját is mellőzte, mikor lábadozott. A rajongók és a Sztárban Sztár All Stars stábja joggal aggódott, hiszen sokáig kétes volt Liptai visszatérése, ami megnehezítette volt az élő show folytatását, hiszen őt nélkülözni kellett volna a TV2-nek. A csatorna egy közleményben reagált az állapotára, és kiemelték, hogy mindent megtesznek azért, hogy komfortosan érezze magát Liptai. Liptai Claudia szeptember 21-én már visszaült a zsűriszékbe, ennek ellenére is komoly fájdalmakkal küzdött, így a hatodik adásra is kétesélyes volt a jelenléte. 

Liptai Claudia
Liptai Claudia az övsömör miatt került kórházba
Fotó: Liptai Claudia/Instagram

Liptai Claudia állapotáról először az Origo értesült

Az Origo a héten megkereste a TV2-t, és Claudia menedzsmentjét. A következő szűkszavú, ám annál konkrétabb választ kaptuk:

Liptai Claudia jól van, és természetesen ott lesz a hatodik élő show-ban

– állt a hivatalos válaszban.

Szombaton a TV2 sztárja már sokkal jobban volt, sőt, az adásban kiemelte, hogy mennyire örült, hogy félmeztelenül láthatta Tillát az Ázsia Expresszben.

Liptai Claudia
Liptai Claudia szervezetét övsömör támadta meg
Fotó: TV2 / TV2

 

  • Meghalt Maggie Smith

89 évesen meghalt a Harry Potter-filmekből és a Downton Abbey-ből ismert színésznő, Dame Maggie Smith – közölte a családja.

Fiai, Toby Stephens és Chris Larkin egy közleményben számoltak be a tragédiáról:

Nagy szomorúsággal kell bejelentenünk édesanyánk, Maggie Smith halálát.

 Szeptember 27-én, pénteken kora reggel, békében távozott az élők sorából. Utolsó napjait a családjával és a barátaival töltötte" - olvasható a közleményben.  

Legismertebb szerepe Minerva McGalagony professzor, akit a Harry Potter-filmekben 2001 és 2011 között keltett életre. További filmjei közé tartozik a Szerelem és fájdalom, Egész átkozott dolog, Gyilkosság halállal, Halál a Níluson, Titánok harca, Gonosz a nap alatt, Apáca Show. 2003-ban Emmy-díjat nyert a Házam Umbriában című filmért. A Miss Jean Brodie virágzása és a Kaliforniai lakosztály című filmjeiért kapott Oscar-díjat.

Maggie Smith halála a Harry Potter-filmek sztárjait is megrendítette, akik megemlékeztek a legendás színésznőről. 

Maggie Smith
Fotó: Instagram.com/maggiesmithdaily/
  • Meggyalázták Berki Krisztián sírját, őrjöng az édesanyja

Berki Krisztián sírhelyére valaki egy vasalót helyezett, a sírgyalázás miatt nagyon kiakadt Berki édesanyja. Mayer Júlia nem tud másra gondolni az ízléstelen tréfa óta, mint hogy hogyan képes valaki ekkora aljasságra. A gyászoló anya nem tud és nem is akar megbocsátani az elkövetőnek, aki meggyalázta egyetlen fia nyughelyét.

Szégyelljék magukat, akárki volt. De ha tudnám, hogy ki, biztos, hogy agyonverném. 

Biztos, hogy számon kérném, hogy lehet valaki ilyen rohadék. Milyen ember ez?! Normális ember ilyet nem csinál! – mondta dühösen, a könnyeivel küzdve Júlia.

"Ezen rendesen felhúztam magam, hogy lehetnek ilyen gyalázatos emberek. 

Egy halottat így megalázni! 

- tette hozzá.

Berki Krisztián síra
Fotó: Koncz Márton - Origo / Koncz Márton - Origo

A folytatásért lapozzon tovább!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!