Vágólapra másolva!
A Sztárban Sztár All Stars zsűritagja a negyedik élő show után került kórházba övsömörrel. Bár a nézőknek nem kellett nélkülözniük, hiszen Liptai Claudia fájdalmai ellenére egyetlen élő show-t sem hagyott ki, a rajongók továbbra is aggódnak érte.
Vágólapra másolva!

Az ősz egyik legnagyobb dobása volt Liptai Claudia visszatérése a TV2-re, ám az új kezdet végül nem teljesen úgy sikerült, ahogy a műsorvezető szerette volna. A csatorna augusztus végén jelentette be, hogy Clau lesz a Sztárban Sztár jubileumi 10. évadának, a Sztárban Sztár All Stars-nak az egyik zsűritagja, Lékai-Kiss Ramóna, Hajós András és Stohl András mellett.

Liptai Claudia , Lékai-Kiss Ramóna , Stohl András
Liptai Claudia visszatért a Sztárban sztár All Stars zsűrijébe, ahol Lékai-Kiss Ramónával és Stohl Andrással foglal helyet a TV2 műsorában
Fotó: Ladóczki Balázs

Liptai Claudia 2024-ben a Sztárban Sztár zsűrijében szórakoztatja a nézőket

Bár Liptai debütálása remekül sikerült az ország házibulijában, a műsorvezető látszólag azonnal otthon érezte magát a stúdióban, és hol poénkodott, hol pedig érzelmesen a szemét törölgette, a folytatás már korántsem alakult ennyire felhőtlenül.

Claudia a második élő show után bejelentette, hogy kórházba került egy komoly betegséggel. A diagnózis: övsömör. 

Liptai Claudia
Liptai Claudia a kórházi ágyból posztolt a betegségéről
Fotó: Instagram/Liptai Claudia / Instagram/Liptai Claudia

„Tegnap még nem gondoltam volna, hogy a mai napot már egy kórház vendégszeretetében élvezem. A betegségem egy héttel ezelőtt kezdődött. A diagnózis: övsömör. Aki már átélte ezt a betegséget, tudja, hogy döbbenetes, semmihez sem hasonlítható fájdalommal jár. Sajnos a sima gyógyszerek nem hatottak eléggé. Őszinte leszek, a hétvégi két élő műsorban néha voltak számomra embert próbáló pillanatok. De valahogy mi úgy működünk művészek, hogy bekapcsol a piros lámpa és az adrenalin mindenen átsegít" 

- írta a közösségi oldalán Liptai Claudia.

Liptai Claudia betegsége kérdésessé tette a visszatérést 

A rajongók és a Sztárban Sztár All Stars stábja joggal aggódott, hiszen senki sem vehette készpénznek Claudia visszatérését a zsűriszékbe. Az övsömörről fontos tudni, hogy maga a betegség nem fertőződő, viszont az arra fogékony embereknél bárányhimlőt okozhat a kórokozó átadása. 

A TV2 mindenesetre teljes támogatásáról biztosította a lábadozó zsűritagot.

„A műsor készítői természetesen mindent megtesznek, hogy Claudia komfortosan érezze magát a Sztárban Sztár All Stars forgatása alatt. Felvettük a kapcsolatot menedzserével, aki közvetíti felénk, ha Claudiának bármire szüksége lenne a felvétel során. Mivel tisztában vagyunk vele, hogy ez a betegség fájdalommal jár, a forgatásra kirendelt állandó orvosi felügyelet is készen áll arra, hogy enyhítsen ezen. Továbbá egyeztettünk a műsor egyik stylistjával is, mivel tudjuk, hogy jelenleg a bőréhez durvább anyag nem érhet, ezért terv szerint egy nagyon finom, hernyóselyem ruhában lesz a következő adás felvételekor, ezzel is igyekszünk őt megkímélni az esetleges fájdalmaktól. Az All Stars egész stábja várja vissza Claudiát, és mindent megteszünk, hogy a lehető legkellemesebben teljen neki a stúdióban töltött idő”

- tájékoztatta a Borsot a csatorna sajtóosztálya.

Liptai Claudia, Sztárban sztár All stars
Liptai Claudia ebben a vörös hernyóselyem ruhában ült be a stúdióba - Fotó: Mate Krisztian / 20240914_sztarban sztar___MK_MW_bulvar_01

Fájdalmai ellenére sem hiányozhat Liptai Claudia a Sztárban Sztárból

Nos, Claudiát kemény fából faragták, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy még a szakavatott szemek sem vehették észre, milyen fájdalmak közepette tért vissza a Sztárban Sztár All Stars stúdiójába szeptember 21-én. Természetesen Kiss Márk, a műsor stylistja is figyelembe vette, milyen állapotban értékeli Clau a produkciókat, ezért egy speciális ruhát tervezett neki arra az estére. Méghozzá hernyóselyemből!

"Ő amúgy is szereti ezt a lazább, könnyedebb stílust. Arra figyelünk, hogy a varrások mindenhol úgy legyenek eldolgozva, hogy ne szúrjon, ne karistoljon, ne sértse sehol a bőrét még véletlenül se"

– árulta el a stylist.

A rajongók aggodalma természetesen nem csökkent az 5. élő adás után, már csak azért sem, mert Claudia nem titkolta, hogy komoly fájdalmakkal küzdött múlt szombaton. Az Origo megkereste a TV2-t, és Claudia menedzsmentjét. A következő szűkszavú, ám annál konkrétabb választ kaptuk:

 

"Liptai Claudia jól van, és természetesen ott lesz a hatodik élő show-ban"

– állt a hivatalos válaszban.

A Sztárban Sztár All Stars stábjának és a versenyzőknek tehát nem kell nélkülözniük Claudiát, aki szerencsére már túl van a nehezén, és olyan érzelmes és őszinte értékelést várhatunk tőle, mint amit az elmúlt hetekben már megszokhattunk.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!