L.L. Junior magából kikelve ordibált Dárdai Blankával - videó

Vágólapra másolva!
Szörnyen megalázta fiatal barátnőjét L.L.Junior az Ázsia Expresszben. A rapper beteg állatnak nevezte a lányt, és magából kikelve, féltékenységgel vádolta.
Vágólapra másolva!

Az Ázsia Expressz keddi részében két páros, L.L. Juniorék és Béres Anették négyesben kerestek szállást, majd Dárdai Blanka javaslatára különváltak: ő úgy érezte, nagyobb eséllyel fogadja be őket valaki éjszaka, ha nem négyen, hanem csak ketten próbálkoznak, és ha valakiket befogadnak, ők megpróbálhatnak a másik párosnak is szállást kérni a házban. L.L. Juniornak ez nem tetszett, és keményen bírálta a barátnőjét.

Befejezted! Ezt most mindenki látja, hallja. Jó, én befejeztem veled, gyere, menjünk le!

– szólt oda hangosan L.L. Junior Dárdainak, aki szerinte féltékenységből akart szétválni Béreséktől. "Az isten meg is veri, nemcsak ezt a játékot, az egész kapcsolatot, amikor így viselkedsz. Én lementem. Jössz, mész, maradsz, nem tudom, te döntöd el" - magyarázta ingerülten a rapper, majd otthagyta az énekesnőt.

Külön akarok lenni ilyenkor tőle, mert megőrülök, hogy nekem kell csinálni ezt az egészet.

És ez nem hiszti, hanem azt érzem, hogy előbb megbeszélünk valamit, ő meg arra vetíti, hogy nem akarok más nőkkel aludni négyesben. Nincs erről szó! Azt szeretném, hogy ha egy csapatként valamit megbeszélünk öt perccel ezelőtt, hogy különválunk pár percre, és lehet, hogy sikerélményünk lesz, be tudunk jól mutatkozni és azt tudjuk nekik mondani, hogy van két barátunk, akik jönnének, sokkal hatékonyabbak lennénk. De azzal, hogy négyen izélünk, nem jutunk előrébb, és azt szeretném, hogy ilyenkor hatékonyak legyünk, mert én is fáradok, és direkt kértem a kocsiban, hogy szedje össze magát erre a fél vagy egy órára, hogy ne aludjunk a putriban. Ilyenkor egy férfi megerőlteti magát, és azt szeretné, hogy a nője ne aludjon rossz helyen" - magyarázta csalódottan és mérgesen a kamerának.

L.L. Junior nem állt be, folytatta a veszekedést

Béres Anették közben kettejüknek találtak szállást, L.L. Junior pedig visszament Dárdaihoz, de nem csillapodott le, folytatta a veszekedést. 

Dolgoznak a hormonok, vagy mi?

- kérdezgette.

Ezután hangosan vitatkozni kezdtek egymással, ami alatt az énekesnő azt bizonygatta, ő a zenész egyetlen szövetségese, míg a másik fél azt mondogatta, menjenek haza.

Te beteg állat, menjünk haza! Az vagy, biztosan az vagy. Ez nem normális!

– ordította L.L. Junior egyebek mellett, majd kijelentette, hogy semmi értelme ennek az egész játéknak, és nem akar tovább versenyben maradni az énekesnővel. 

"Nincs semmi értelme ennek, befejezzük ezt a játékot, és kész. Hát erre ki kíváncsi? Annyit nem bírsz mondani, hogy elnézést, hogy féltékeny voltam? Elnézést, hogy kinyílt a csipám? Ennyit nem bírsz mondani? Ja, nem voltál féltékeny?" - kérdezgette erőszakosan a lányt, aki végül bocsánatot kért a barátjától másnap reggel, és folytatták együtt az Ázsia Expresszt.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!