Mi történt a Megasztár legelső kiesőjével?

Aczél Gergő Megasztár
Aczél Gergő volt a Megasztár legelső kiesője
Fotó: TV2
Vágólapra másolva!
Emlékszik még, hogy annak idején ki volt a Megasztár legelső kiesője? Aczél Gergő jelenleg is látható a színpadon.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, vasárnap újraindul a TV2-n a Megasztár, amelyet először 2003-ban láthattak a nézők. Az első szériát Tóth Vera nyerte, de a dobogóra felfért még Oláh Ibolya és Gáspár Laci is, miközben olyan emlékezetes énekesek szintén megfordultak benne, mint Dér Heni, Galambos Dorina, Mujahid Zoltán vagy épp a 2021-ben meghalt Kandech Evelyne.

Annak idején az élő show-kból elsőként esett ki Aczél Gergő – rá emlékszik még? 

Aczél Gergő akkor szegedi táncművészként mutatkozott be, egyébként a mai napig láthatjuk színpadon. A Metropol utánajárt: a Megasztár legelső kiesője jelenleg az Operettszínház tagja, az intézmény honlapja szerint újabban a La Mancha lovagjában és a Monte Cristo grófjában lehet látni. Itt egy friss fotón azt is megnézheti, hogyan néz ki manapság.

Ha tovább nosztalgiázna más versenyzőkkel, ide kattintson!

"Brutál kemény" lesz a Megasztár idei mezőnye

A vasárnap újrainduló Megasztárban az első előzetesek alapján óriási tehetségekre számíthatunk, az egyik zsűritag (és egyben a második évad nyertese), Molnár Ferenc Caramel szerint "brutál kemény" lesz a mezőny – bár az még kérdés, hogy a válogatón feltűnt ifj. Schobert Norbert például mennyire fog jól teljesíteni.

Ettől függetlenül korábban egy másik zsűritag, Marics Peti is beszélt arról, hogy erős lesz az idei mezőny: "Piszok erős a mezőny. Szerencsére többnyire megvolt az összhang a zsűriben, de azért előfordultak olyan helyzetek, amikor nem értettünk egyet. Alapvetően nem félek a konfrontációtól, tehát elmondom a véleményemet. Viszont amikor már tíz perce ugyanazt boncolgatjuk, előfordul, hogy kivonom magam a forgalomból" – mondta nemrég.

A 2024-es Megasztár zsűrije
A 2024-es Megasztár zsűrije
Fotó: TV2 / TV2

A visszatérő Megasztárban Molnár Ferenc Caramel és Marics Peti mellett a zsűriben ül még Rúzsa Magdi, Papp Szabi és Marsalkó Dávid, a műsorvezetők Ördög Nóra és Till Attila lesznek. 

Mi vár a Megasztár mostani győztesére?

Aki idén megnyeri a TV2 zenés tehetségkutatóját, olyan mesés nyereményekkel gazdagodik, ami az országos hírnév mellett hatalmas segítség lesz a zenei karrierjének beindításában. A győztes énekes 40 millió forintot zsebel be, emellett felvehet egy dalt Los Angeles zenei fellegvárában, a Paramount Recording Studiosban. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!