Akkor és most: mennyit változtak a Megasztár legismertebb sztárjai a műsor óta? - galéria

Vágólapra másolva!
Mutatjuk, hogy nézett ki Tóth Gabi, Rúzsa Magdi, Dér Heni, Király Viktor és a többiek. Itt vannak a Megasztár legismertebb énekeseinek régi és legújabb fotói.
Vágólapra másolva!

2024 őszén, hatalmas népszerűséggel tért vissza a TV2 képernyőjére a Megasztár, amely túlzás nélkül megváltoztatta a magyar zenei piacot.Csak az első évad, 2003-ban olyan előadókat tett ismertté, mint a nyertes Tóth Vera, a másodiknak befutó, azóta A Dalt viszont megnyerő Oláh Ibolya, Gáspár Laci, Dér Heni, Tolvai Reni és Tóth Gabi - ők mind azóta is a popzenei pályán vannak. A második évadot nyerte az addig teljesen ismeretlen, azóta igen sikeres Caramel, és Gáspár Lacit is a TV2-nek köszönhetően ismerhették meg az emberek. 

Radics Gigi többször próbálkozott a Megasztárban
Radics Gigi többször próbálkozott a Megasztárban
Fotó: TV2

Nézze meg galériánkban, hogyan változtak meg a Megasztár énekesei! Hogy néztek ki a tehetségkutató legismertebb sztárjai akkor, és hogy néznek ki most?

Javában keresik a Megasztár új felfedezettjeit

A hétvégén újabb izgalmas és szórakoztató válogató show-val folytatódik a zenei tehetségkutató, a zsűri tovább válogat a jelentkezők közül. A nyáron több száz, lelkes énekes-jelölt lepte el a Bálna környékét. Mindannyian abban a reményben érkeztek a budapesti helyszínre, hogy megmutassák vélt vagy valós tehetségüket a Megasztár új zsűrijének. 

Rúzsa Magdi, Marics Peti, Molnár Ferenc Caramel, Papp Szabi és Marsalkó Dávid értő füllel és nyitott szívvel fogadtak minden jelentkezőt, ám a látottak sokszor szélsőséges érzelmeket váltottak ki belőlük. Akadtak önjelölt dalnokok, akiknek az önbizalmuk nagyobb volt a tehetségüknél, de felbukkantak olyan csiszolatlan gyémántok is, akik a jövő sztárjaivá válhatnak. Utóbbi kategóriába tartozik például Tóth Abigél - mint írtuk, épphogy elindultak a Megasztár válogatói, de talán már meg is van a győztes: a TV2 tehetségkutatójának zsűritagja, Rúzsa Magdi, legalábbis így gondolta, mikor meghallotta a 21 éves lányt énekelni.

A válogatón mások mellett ifj. Schobert Norbert is megjelent, amivel mind a zsűrit, mind a közönséget igencsak meglepte. 

"Nagyon kevesen tudják azt, hogy én egyáltalán éneklek, tehát szerintem aki most így éppen lát engem a tévén keresztül, az nem hiszi el, és alig várja, hogy hatalmasat besüljek így a tévé előtt. Persze nem tudják elképzelni, hogy én tudok énekelni, ezért is nagyon meg szeretném mutatni az embereknek" – mondta a tömeg előtt a Bálnában, itt pedig megnézhető, hogy szerepelt a zsűri előtt.

Az biztos, hogy aki idén megnyeri a TV2 zenés tehetségkutatóját, olyan mesés nyereményekkel gazdagodik, ami az országos hírnév mellett hatalmas segítség a zenei karrierjének beindításában. A győztes énekes 40 millió forintot zsebel be, emellett felvehet egy dalt Los Angeles zenei fellegvárában, a Paramount Recording Studiosban. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!